Jump to content

FB Slagalica

Featured Replies

Igram slagalicu petnaestak dana, i sad sam se prvi put plasirao u top10 u mojoj grupi, i to na drugo mesto.10qm061.jpgDoduse, tek je pocetak meseca i ljudi se jos nisu pojavili na listi, pa da se kurcim dok jos mogu :P

• 8 months later...

nekada zavisna, danas mogu ponosno da kazem ne zaludjujem se vise po ceo dan :lolol:

Od poslednjih 50 partija, jedno 2-3 ''prava'' imena i prezimena, ostali protivnici Lav Lavcina, Vuk Vucina, Kurac Kurcina, Zmaj od Noćaja, Awghasja dfgakasu i sl. Naravno, uz dupli profil koriste i pomoć sa sajta ludara, tako da ih oteram u qrac i izađem.

+1nisam igrao mesecimanema smisla

• 3 years later...

U poslednjih par dana sam pokušao da odigram slagalicu i radi katastrofalno.

Koči se slika, moram po dva puta da kliknem na slovo. U igrama koje traže brzu reakciju, propast je zagarantovana.

Ima li neko sličnih problema?

Još uvek nisam siguran da li je do mene ili do njih. Sumnjao sam na Adobe Flash Player, ali vidim da mi je instalirana poslednja verzija. Operativni sistem je friški Win 10.

Ja sam igrao ovih dana bez tehničkih problema.

Ja sam igrao ovih dana bez tehničkih problema.

Hvala za ovu informaciju. Pokušaću da rešim taj fleš plejer (jer ne vidim šta bi drugo moglo da bude).

Dobro me podsetiste, nisam odavno igrao. Vecina ljudi ne koristi te pomoci.

Ja igram još uvek, jednu-dve partije. Čisto da ujutro razmrdam mozak :) i bez sekiranja jer sad ima na ludari i pomoć za spojnice :D male su šanse, ali najslađe je kad pobediš nekog takvog "genijalca" ovako za poen

7d465400f4852e787e598e83ad9eb1b3.jpg

U Edge browseru mi sve normalno radi, u Mozilli štuca flash player. Ipak je kvar kod mene.

Jel ima neko ideju, kako da unormalim Adobe Flash player u Mozilli?

Navikao sam na lisicu, tu su mi svi pasvordi, bukmarksi i ostale trice i kučine.

Mislim nikako, pošto su ukinuli podršku za isti