ficfiric Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Igram slagalicu petnaestak dana, i sad sam se prvi put plasirao u top10 u mojoj grupi, i to na drugo mesto.Doduse, tek je pocetak meseca i ljudi se jos nisu pojavili na listi, pa da se kurcim dok jos mogu :P
ruzajelic Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nekada zavisna, danas mogu ponosno da kazem ne zaludjujem se vise po ceo dan
Lutador Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Od poslednjih 50 partija, jedno 2-3 ''prava'' imena i prezimena, ostali protivnici Lav Lavcina, Vuk Vucina, Kurac Kurcina, Zmaj od Noćaja, Awghasja dfgakasu i sl. Naravno, uz dupli profil koriste i pomoć sa sajta ludara, tako da ih oteram u qrac i izađem.
Reaktor Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 U poslednjih par dana sam pokušao da odigram slagalicu i radi katastrofalno. Koči se slika, moram po dva puta da kliknem na slovo. U igrama koje traže brzu reakciju, propast je zagarantovana. Ima li neko sličnih problema? Još uvek nisam siguran da li je do mene ili do njih. Sumnjao sam na Adobe Flash Player, ali vidim da mi je instalirana poslednja verzija. Operativni sistem je friški Win 10.
nisam ja Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ja sam igrao ovih dana bez tehničkih problema.
Reaktor Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ja sam igrao ovih dana bez tehničkih problema. Hvala za ovu informaciju. Pokušaću da rešim taj fleš plejer (jer ne vidim šta bi drugo moglo da bude).
Timmy Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Dobro me podsetiste, nisam odavno igrao. Vecina ljudi ne koristi te pomoci.
Ros Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Dobro me podsetiste, nisam odavno igrao. Vecina ljudi ne koristi te pomoci. sumnjam :) vecina se sklonila
KennyDalglish Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ja igram još uvek, jednu-dve partije. Čisto da ujutro razmrdam mozak :) i bez sekiranja jer sad ima na ludari i pomoć za spojnice :D male su šanse, ali najslađe je kad pobediš nekog takvog "genijalca" ovako za poen
Ros Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 jednom nadjem duzu rec od ludarasa, i on me ladno upita: koju ti ludaru koristis? :D
Reaktor Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 U Edge browseru mi sve normalno radi, u Mozilli štuca flash player. Ipak je kvar kod mene. Jel ima neko ideju, kako da unormalim Adobe Flash player u Mozilli? Navikao sam na lisicu, tu su mi svi pasvordi, bukmarksi i ostale trice i kučine.
renne Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Mislim nikako, pošto su ukinuli podršku za isti
Recommended Posts