Ajant23 Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 "Christmas Carole" iz 1965-te da ga je ikad završila bio bi danas antologijsko ostvarenje zato što bi to bilo prvo pojavljivanje na filmu Gerarda Depardieua...
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 meni bio ok kleo od 5 do 7 nikakvo padanje na nos
BOOGIEMAN Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Trazim neki film (ili seriju) na granici ozbiljnog i komedije, tipa onih sa Piter Selersom (Dr. Strangelove, Being There ...) Pozeljno je da nije mokumentarac (Zelig, The Office i slicno). Pretrazivao sam malo listu deadpan komicara i cini mi se da nema tu bas mnogo da se bira.
Moća Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Probaj ovaj : https://www.imdb.com/title/tt5462602/?ref_=nm_knf_i1
kud_genijalci Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Večeras dokumentarac o Paku De Lusiji u 20.00 na RTS2. Nije mu prvi put, verovatno, gledao sam ga na RTV jednom i jednom na RTS-u, ima ga i na Jutjubu. Iako film kao film nije posebno efektan, napravili su ga konvencionalno kao o junaku socijalsitičkog rada 1975 kod nas, ipak se probija živa istina i iskrena reč, predivna ličnost tog čoveka, suvi talenat bez foliranja. Nije mu bio potreban Majkl Mur da ga uzbuđilniše, dosta mu bio Krsto Škanata.
James Marshall Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Mislim da sam taj gledao prije koju godinu na HRT-u, i meni se dopao, nije onaj američki tip dokumentarca, ali je veoma zanimljiva priča, snimci i nekih sela, sa nekih kamernih nastupa, priče o njegovim saradnicima, pogotovo mi je zanimljiv bio dio o Kamaronu, koji je baš onako autodestruktivan do jaja. Mnogo su mi zanimljivi bili ti "cantaori", pogotovo ta faza sa Kamaronom. Sad vidjeh da je i Netfliks izbacio film o Kamaronu.
Jeremija Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Za otprilike 5 minuta na Cinemaxu 2 počinje jedan od najboljih filmova Daria Argenta, i možda i ultimativno delo giallo podžanra - Deep Red (Profondo rosso) - ( https://www.imdb.com/title/tt0073582/ ) Tako da, ko ne spava, a voli...
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 9 hours ago, Jeremija said: Za otprilike 5 minuta na Cinemaxu 2 počinje jedan od najboljih filmova Daria Argenta, i možda i ultimativno delo giallo podžanra - Deep Red (Profondo rosso) - ( https://www.imdb.com/title/tt0073582/ ) Tako da, ko ne spava, a voli... poslastica i za fanove prog rocka kažu najbolji goblinov skor
Jeremija Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 46 minutes ago, beyoncé said: poslastica i za fanove prog rocka kažu najbolji goblinov skor Mada ima i malo "pozajmica", noćas sam gledao film posle duuugoo vremena, i kad je krenula jedna od tema, na trenutak sam pomislio da je Tubular Bells... Isto tako jedna bas linija (u jednoj drugoj) deluje baš poznato, but I can't put my finger on it...
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 igrom slučaja sam nedavno tragajući za nečim slušala taj ost recimo da sam prepoznala neke can i king crimson rifove, ali reklo bi se da ima svašta pozajmljeno film nisam gledala
Jeremija Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Vredi odgledati čak i ako ne voliš horrore, iako ima grotesknih momenata tipičnih za Argenta, film je (u svom srcu) ipak triler...
ToniAdams Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Goblinovljeva muzika je kod ardjentea najbolji deo. Suludo precenjen režiser.
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 5 hours ago, ToniAdams said: Goblinovljeva muzika je kod ardjentea najbolji deo. Suludo precenjen režiser. +1 I Morriconeova, kada mu je on radio muziku.. 3 hours ago, Host said: +1 Giallo filmovi su uzasno ostarili. Generalno najprecenjeniji zanr posle zombi filmova. +1
Ajant23 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 4 hours ago, Host said: Giallo filmovi su uzasno ostarili. Verovatno zbog toga što su starili unatraške...
Recommended Posts