July 23, 20177 yr Bilo jednom na divljem zapadu. U jednoj sceni, Henri Fonda kaže Klaudiji Kardinale da će njegovi pajtosi da dođu u njenu kuću. "Možda će te lupiti po zadnjici, pravi se da ništa ne primećuješ. Zaslužili su."
July 23, 20177 yr Efektnije je ako pripišeš repliku Fondi nego Jasonu Robardsu koji je dobio Oskara za film Julia u kome čak ide tako daleko da isto ženskom liku izgovara replike poput čuvene: You better tear this up. It's not that it's bad, it's just not good enough, not for you. Inače, ta replika iz Bilo jednom na divljem zapadu mora da je delo Daria Argenta, verovatno najužasnija stvar koju je stvorio u karijeri...
August 10, 20177 yr Guardians of the galaxy vol. 2 Pogubili su sve ono malo što je bilo dobro u prvom delu, ali zato ima svemira i pucačine na pretek...
August 10, 20177 yr hvala, ali već se većalo o njemu i odluka je bila preskočiti :) (nedostajaće mi mali glodar, moram priznati)
August 10, 20177 yr "Infini" je pristojno podcenjen film. http://www.imdb.com/title/tt3327624/ Edited August 10, 20177 yr by raindelay999
December 3, 20177 yr Japanska komedija "Danchi" tj. "The Projects", samo ne znam da li se moze naci na trafikama. Savetujem da, ako ga nadjes, ne gledas trejler. Onda, nije bas komendija ali je super film, kao deciji ali za odrasle, i u delovima jako dobro nasmeje: "Hunt for the wilderpeople". Pretpostavljam da si "What we do in shadows" gledao, to je bas kvalitetno urnebesno?
December 3, 20177 yr Post mi forsira ovaj nebulozan font, a ne znam kako da ga promenim. U postu ispod je sve u redu... Edited December 3, 20177 yr by Ajant23
December 3, 20177 yr Dve komedije sa Danyjem Boonom: Radin (2016) i Raid dingue (2016). Obe su iz prošle godine i obe su prevedene na naš jezik i prilično dostupne... Edited December 3, 20177 yr by Ajant23