January 26, 20169 yr Bolje "Ljubavna strujanja" 1984 (Love Streams) u Kinoteci. Praznik za uši i oči a i neće da te oderu za karte...
January 26, 20169 yr ali ja nemam to u mom gradu (Ns) :( a danas u Areni imaju happy hour pa su karte 250din
January 26, 20169 yr Ja gledao oba u poslednjih 15-ak dana (doduše ne u bioskopu), a Tarantina planiram da ponovim čim se pojavi neki HD snimak, dok Inaritua ne planiram ponavljati u skorije vrijeme, tako da nemam dilemu koji od ova dva bih gledao (opet).
January 26, 20169 yr blize sam odluci da gledam Budjenje sile ponovo ali ovaj put u 3d idem sama u bioskop i stvarno mi se ne bude tamo 3sata plus ta pauza,to je jedino sto je presudilo
January 31, 20169 yr Prvo što mi pada napamet: Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (2014) Film koji je na francuskim blagajnama prešao 100 miliona evra i 10 miliona ulaznica. Prilično zabavna i vedra komedija... Supercondriaque (2014) Urnebesna komedija, koja je bila na drugom mestu na blagajnama u Francuskoj u prošloj godini. Prilično sam se nasmejao. Ko voli da se nasmeje, ovo je ziheraških 110 minuta... Toute première fois (2015)Neočekivano odlična komedija o homoseksualcu kome se desi najgori mogući zaplet modernoga sveta: zaljubi se u ženu. Ima mnogo meta humora, ali je složen i možda to sranje i postoji kao u opseni dva, tri francuska ili britanska filma koje sam gledao...
February 1, 20169 yr pogledala treci :) celavi je priceless :) izdrzala bih ledara vodu bez problema jedino mi nije jasna opsednutost slikara vaginom ...
February 6, 20169 yr Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (2014) odlican ! :) thx ajante ... koliko stereotipa a opet ljubav ...najssssss :D
April 8, 20169 yr Dajte predlog za neku dobru noviju spansku ili francusku komediju a da moze i prevod da se nadje za nju.