Reaktor Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 treba mi preporuka za nešto filmsko poput true detectiva. dakle neko grozomorno ubojstvo, po mogućstvu ritualno i da tu sad bude 1 ludačka istraga. hvala. Već je preporučivan na forumu http://www.imdb.com/title/tt3253930/?ref_=nv_sr_1 La isla mínima (2014)
kobni zelaya Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Nema veze s pomenutim karakteristikama, ali upravo počinje Time Bandits na rts 1.
Reaktor Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Nema veze s pomenutim karakteristikama Mene je atmosfera podsetila na True Detective, iako se u dosta toga razlikuju.
reg Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 (edited) gledo sve. :( ali tako nešto mi treba! The Chaser...mada verovatno si i to gledao. Od korejskih jos I saw the devil. Tightrope sa Istvudom. ... kopajući po imdbu uočio sam wicker man. ima neko iskustva? deluje okej, jedino imam dilemu da li original ili da se prebacim na rimejk odma. Odmah original, odlican film. edit: lapsus, original [rimejk je bezveze] Edited May 19, 2015 by reg
mandingo Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 primal fear. ima brutalno ubistvo, vise courtroom drama nego istraga i kladim se da ga nisi odavno gledao.
Ajant23 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 primal fear. ima brutalno ubistvo, vise courtroom drama nego istraga i kladim se da ga nisi odavno gledao. Pa, tome je scenario pisala isto Ann Biderman, scenarista Smile... Majku mu, odabro sam i od nje i od Shaffera najreprezentativnije na onoj listi koju sam mu nabrzaka dao, po tome koliko sam slutio šta bi ga zanimalo.
Ryan Franco Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Pogledao Wicker Man. Odlično. Pogledao i La Isla Minima. Fenomelno, izvrsno i izvanredno. Baš ono što sam tražio. Gestapo frankista je esencija. Polako ću se bacim na Ajantov spisak.
Ajant23 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Nije to moj spisak, to je samo bio skromni pokušaj sparing partnerstva tebi...
Ryan Franco Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Kakvo bre sparing partnerstvo, vidiš da ja nemam pojma ni o čemu...
Ajant23 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Šta ti je taj "pojam", nockdown koji rađa priliku da izgaziš, ili mala šala u duhu Marskove kritike Hegelove kritike Kanta? Ili, ostalo?
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Pogledao Wicker Man. Odlično. Pogledao i La Isla Minima. Fenomelno, izvrsno i izvanredno. Baš ono što sam tražio. Gestapo frankista je esencija. Polako ću se bacim na Ajantov spisak. kakva ti cka ona plava iz vikera?
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 skroz moj fazon inace, to je jedini film sa (povremenim) igranjem i pevanjem koji volim.
colonelo Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Čekaj malo, o kojoj verziji Wicker Man vi pričate? Nije valjda o onoj sa Kejdžom???
Recommended Posts