May 19, 20159 yr upravo sam hteo da napisem da nema sanse da nije gledao 8mm. ovako nesto, slicno - ja ne znam. pogledaj onaj sto sam ja malopre okacio na 'gledao sam!' nije istraziteljski, ali je duhovit, odlican sf, vestacka inteligencija, roboti, krimilane druzine koje su odlicno uradjene, nesto izmedju 'prodigy' i royksopp'. Edited May 19, 20159 yr by hoffnung
May 19, 20159 yr ima onaj jedan korejski dobar, ovde sam video preporuku, ali ne mogu da se setim kako se zove.
May 19, 20159 yr setio sam se http://www.imdb.com/title/tt0353969/ mada nisu bas ritualna ubistva u pitanju, ne znam da li odgovara
May 19, 20159 yr @joe d: memories of murder? odaberi neki odavde: http://www.tasteofcinema.com/2014/15-great-south-korean-crime-films-that-are-worth-your-time/ edit: jeste, a bas sam kontao taj da mu preporucim Edited May 19, 20159 yr by maheem
May 19, 20159 yr gledao i to. :( ali je remek delo! ... kopajući po imdbu uočio sam wicker man. ima neko iskustva? deluje okej, jedino imam dilemu da li original ili da se prebacim na rimejk odma.
May 19, 20159 yr to je to. skidam obe verzije pa koji se prvi svuče. a narednih dana ću mahimove korejance. montage mi deluje opako. hvala svima na trudu!
May 19, 20159 yr treba mi preporuka za nešto filmsko poput true detectiva. dakle neko grozomorno ubojstvo, po mogućstvu ritualno i da tu sad bude 1 ludačka istraga. hvala. Gorky Park (1983) / verovatno si gledao Absolution (1978) Everybody Wins (1990) The Last Wave (1977) / verovatno si gledao The Element of Crime (1984) Smilla's Sense of Snow (1997) Prvo što mi pada napamet, slabo mi idu asocijacije...
May 19, 20159 yr kopajući po imdbu uočio sam wicker man. ima neko iskustva? Ovaj drugi koji sam ti napisao je od autora Wicker Mana...
May 19, 20159 yr Hvala. Nisam ništa gledao sa ovog spiska. Taman posle korejanaca bih mogao Absolution.
May 19, 20159 yr Slažem se da je Smila naslabija od ovih. Mada, nije baš toliko loša, odlična režija Bila Ougusta, slabiji scenario potonjeg kreatora Southlanda i Raya Donovana, i glavna glumica poznata ovih dana po većoj epizodi u seriji Mad Man... Ali, šokiran sam da nije gledao prva četiri, to je debela preporuka. Pogotovo, Piter Vid i Majkl Apted... Edited May 19, 20159 yr by Ajant23