May 8, 20159 yr zaspao posle dvadesetak min. al bilo je do mene. to što sam video ne deluje loše. večeras ću ga završiti.
May 10, 20159 yr da imate 2 i po dana bez sadrzaja, bez interneta i bez idje ista, kojih 5 filmova biste gledali? ili barem jedan.
May 10, 20159 yr danas me rodjeni podsetio na fawlty towers mozda to nije los predlog za izgledavanje
May 10, 20159 yr det sjunde inseglet la salaire de la peur rocco e i suoi fratelli cool hand luke druga generacija et'. nema na čemu.
May 10, 20159 yr da imate 2 i po dana bez sadrzaja, bez interneta i bez idje ista, kojih 5 filmova biste gledali? ili barem jedan. Relatos Salvajes, Starship Troopers, Nightcrawler, La Isla Minima, Nymphomaniac
May 10, 20159 yr cool hand luke Jao, je l' to beše po scenariju onog što je radio najbolju epizodu Mad Mena?
May 10, 20159 yr da imate 2 i po dana bez sadrzaja, bez interneta i bez idje ista, kojih 5 filmova biste gledali? ili barem jedan. Birdemic
May 19, 20159 yr treba mi preporuka za nešto filmsko poput true detectiva. dakle neko grozomorno ubojstvo, po mogućstvu ritualno i da tu sad bude 1 ludačka istraga. hvala.