Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Nisu mi smešni prekršaji i posledice, nego mi je apsurdno tabloid style sablažnjavanje što čovek posle tih prekršaja "ne sedi u zatvoru".

Da, meni je normalno da se posle ta prva tri prekršaja ne ide u zatvor. Novačane kazne su sasvim dovoljne.

Kao što rekoh (tačnije htedoh da dopišem sinoć), imalo bi smisla da mu je pre svega zbog dva poslednja prekršaja (ili zbog svega kumulativno), privremeno ili trajno zabranjeno da se profesionalno bavi šoferstvom. Kada bi zakon to tako regulisao.

• 2 weeks later...
Posted

Mitrovic mladji vozio srednjom trakom brzinom manjom od 70 km/h, prosao kroz zeleno i udario Andreu koja je pretrcavala ulicu na crveno svetlo...

Posted (edited)

Ovo je jedna govnjiva zemlja, jedna septicka jama u kojoj zivimo kao gliste, sa taman toliko samosvesti.

edit: recimo da je vozio trideset, da je ona naletela na njega jer je trcala brzinom cetrdeset, da je to uradila namerno i sve moguce olaksavajuce okolnosti protiv "decka" - da li je kaznjivo bezanje sa lica mesta nesrece/nepomaganje povredjenom/unistavanje dokaza?

Edited by Caligula
  • 4 weeks later...
Posted

Malopre policijsko vozilo bez sirene i rotacije (po saobracajnim propisima obicno vozilo bez prvenstva prolaza) prolazi na crveno u sred saobracajnog spica. Boli ga kurac, nema ko da mu pise kaznu jer je policija.

Posted

Tu je Mileta sa bratom Danijelom, stricem Dražom (35) i snajom Amandom Petrović (28) ušao u automobil u kom su već bili njegov budući kum Saša, koji je došao sa šurakom Sašom Mrsićem (22). Svi zajedno su izašli u Šabac i slavili rođenje deteta do ranih jutarnjih sati.

Nakon što su se vratili iz provoda, njih šestoro su pijanku nastavili u kući Markovića. Negde oko podneva, Mileta je rekao da krenu put bolnice u Šapcu, kako bi video sina. Pošto su svi bili izuzetno pijani, Miletin brat Danijel ih je preklinjao da ne kreću.

- On je dva puta ulazio u automobil i izlazio iz njega. Molio je kuma da ne kreću. Rekao je da su pijani, da piju već 15 sati i predlagao da zovu nekog da ih vozi. Mileta nije odustajao. Rekao mu je “bato, ulazi ili idemo bez tebe”. Danijel trećeg puta, posle sat i po ubeđivanja, nije istrajao. Ušao je u džip - kaže jedan od rođaka dok stoji ispred porodične kuće u kom rodbina i prijatelji porodici Marković izjavljuju saučešće.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/459926/Kume-nemoj-sad-da-vozis-pili-smo-15-sati

Posted

Nista, za izdavanje dozvole jedan dobar IQ test i niko ispod koeficijenta 120 nece upoznati drazi gazenja papucice. Jeste da bi na ulicama Srbije bilo samo par stotina automobila ali ovo bi bila svakako bolja zemlja za zivot.

Posted

Focus po III put uhvaćen u suludoj vožnji:

Posted

Nista, za izdavanje dozvole jedan dobar IQ test i niko ispod koeficijenta 120 nece upoznati drazi gazenja papucice. Jeste da bi na ulicama Srbije bilo samo par stotina automobila ali ovo bi bila svakako bolja zemlja za zivot.

Stoji, ali sta je sa ostalim putnicim u ovom ili nekom drugom slucaju? Zasto su seli u auto sa covekom koji je toliko pio i zasto su mu uopste dozvolili da vozi? To sam videla i dozivela vise puta, da neko mrtav pijan seda za volan i drugi sa njim, i onda te jos ubedjuju da si kreten sto neces sa njima itd. Poenta je da sta god da kazes i sta god da se desi, vecina ce i dalje da se ponasa na slican nacin uz obavezno "nece to meni, ja pazim" <_<

Posted

nešto se mislim da odgovorno pnašanje za volanom nije uvek u direktnoj proporciji sa IQ

Posted (edited)

nešto se mislim da odgovorno pnašanje za volanom nije uvek u direktnoj proporciji sa IQ

+1

meni iq 80 pa sam opet dobar vozač :fantom:

Edited by Hella
Posted

dobar je ovaj deo kako su svi molili da se ne ide, sa "u retrovizoru sam video kako se iza mene sa 207km/h njihov džip prevrće"

Posted

drugim rechima, svi pijani.

siroma narod <_<

Posted

dobar je ovaj deo kako su svi molili da se ne ide, sa "u retrovizoru sam video kako se iza mene sa 207km/h njihov džip prevrće"

Da, fora je u automobilu koji je isao ispred njih. Oni idu 200 a ovaj po propisu i opet su mu u retrovizoru.

Seljacka posla.

Posted

Salim se malo na ovu muku