Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Ne znaš šta je gore po onim vrletima i krivinama ili ovde na putevima kao što je ovaj ravno pusto i i cepa se ko na pisti.

Posted

hm, ese zna nesto o liku koji ga je dzoknuo?

Posted

Lokalac, janpi 1.9 promila, lakše povrede.

Posted

a jebiga, pale mi na pamet kojekakve teorije.nekako mi bilo logicno da ovaj moskri vozi lendkruzera kad vec pise tojota, a ne mogu da zamislim renoa koji ce tek tako pobiti troje u lendkruzeru.

Posted

dobar!kažite mi, da li se pojavila neka vest o događaju na kanarevom brdu, u ponedeljak (badnje veče)? Prolazio sam busom i video telo pokriveno čaršafom, zatvoren deo ulice i policajce oko tela. Užasan prizor. Pretpostavljam da je saobraćajna nesreća jer ne bi zatvarali ulicu.

Posted
đavolji advokat plus institut kiril savić i sudija nada mihajlović. "nikad ništa ne učiniti zbog čega bi vam nečija pravda bila potrebna ili sve učiniti da vi budete onaj koji tu pravdu deli"b. pekić
Posted

Nema potrebe klasican primer pomoci prijatelja koji se zove Mito a preziva Korupcija.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

• 3 weeks later...
Posted

Ja sam imala sinoc neprijatnost sa novim belim BMWom, deo gde se zavrsava Bulevar ispred Narodne skupstine i ide u blagu krivinu ka Decanskoj i tunelu..jednostavno je (mladic do 30 god po proceni prijatelja) mrtav ladan debelo zasao u moju traku i krenuo jos vise ka meni, svirnem da bih ga "probudila" i sta se desi - krene on meni da svira, pokazuje prstima i namerno jos jace u moju traku..Posle je napravio mini slalom (posto tu ima tri trake pa je zgodno da prosara) i pri skretanju levo u tunel iz svoje trake, opet jebavajuci nekog drugog, presao u drugu traku.Posle mi kaze prijatelj "dal' si luda, da mu tako sviras, sta ako stane i dodje da te nalupa" i mozda je u pravu al ja stvarno ne mislim da treba cutati pri takvim situacijama, muka mi je od bahatosti

Posted

Tako je kod nas u saobraćaju. Ima hiljadu načina da njemu i bilo kome drugom dokažeš da je kreten, ali samo jedan jedini da sigurno sačuvaš zdravlje. Ako dosta voziš po gradu treba da se treniraš da te takve situacije ne pogađaju previše.

Posted
Posle mi kaze prijatelj "dal' si luda, da mu tako sviras, sta ako stane i dodje da te nalupa" i mozda je u pravu al ja stvarno ne mislim da treba cutati pri takvim situacijama, muka mi je od bahatosti
Pre par meseci, komsija, ozbiljan stariji covek, se po magli zakucao u traktor natovaren kladama inace neosvetljen niti su klade koje su virile bile obelezene. Najduza klada probusila soferku i suvozacko sediste. Kad je izasao iz auta, cetvorica delija vec skocili s traktora i navalili da ga tuku. Kad su prestali i otisli, covek zvao miliciju i dobio najblizu stanicu u Rumi. Pandur odbio da primi prijavu preteci da ce ako dodje kazniti njega posto je kriv za sudar. Komsija se od tad vuce po bolnicama, povremeno gubi moc govora i kontrolu nad pojedinim delovima tela. Pride, neko od drugova na drumu mu je klepio mobilni telefon i novcanik.