Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dobro, ovo bas nema veze sa ubicama, ali juce sam prvi put (mislim) gledao sudar uzivo, i to bas onako lepo, natenane. :D Stojim na semaforu, a na putu s desne strane takodje stoji neki sedan (nesto kao mitsubishi ili sl, nisam bas zapazio... recimo da je mitsu). Odjednom paznju mi privlaci skripa kocnica. Ovom mitsubishiju se "s ledja" priblizava Landcruiser reklo bi se ne previse brzo (ali utisak vara). I koci, i koci, i... tras! Srcha do kolena... iz mitsubishia izlazi neka zenska, 'vata se za glavu. Inace, nigde u blizini nikakvih drugih vozila, onaj kao da je namerno gadjao mitsubishia u gujscu.Svi su OK (reklo bi se - a posebno onaj u Landcruiseru :D) Idiot koji je dozvolu dobio na lutriji. Strava je koliko ljudi numeju da voze SUV-ove. Sva sreca sve se dobro zavrsilo (na radost osiguravajucih kompanija, hehe).

Posted

Nema ni ovo mnogo veze sa Ubicama na drumu, više je za situacije koje me plaše (neko može da se zabode pokušavajući da se vrati u traku, a i šleper je mogao da napravi dugotrajniji "čep"):

• 2 weeks later...
Posted

Beograd: Džipom usmrtio dva pešakaIzvor: BlicBeograd -- U udesu koji se dogodio večeras u 22.20 u Užičkoj ulici u Beogradu poginulo je dvoje, za sada neidentifikovanih, pešaka, javlja Blic.Kako je saopšteno iz MUP-a, M.M. (1953) je džipom pregazio dvoje peška, na Dedinju, koji su podlegli povredama. Lekari Hitne pomoći nisu uspeli da pomognu nesrećnim ljudima. Vozač džipa je uhapšen.Blic:Vozač džipa Milorad M. (60) uhapšen je nakon što je usmrtio dvojicu za sada još neidentifikovanih pešaka večeras oko 22.20 sati u Užičkoj ulici na Dedinju .Lekari Hitne pomoći su pokušali da pomognu nesrećnim pešacima, ali su oni, nažalost, podlegli povredama.Kako nezvanično saznajemo, pešaci su hodali trotoarom kada je na njih naleteo džip, a policija je utvrdila da je vozač imao više od 1,2 promila alkohola u krvi.

Posted

nedavno je klinac od 15 godina ubio ženu, sada ovaj dvoje ljudi. nama ne trebaju nikakvi posebni teroristi, bombaši samoubice..... imamo ih tu pored nas.i ranije a boga mi, i danas i sve više, mislim da bi prva i obavezna kazna za ubice za/sa volanom trebalo da bude doživotna zabrana upravljanja vozilom.

Posted

to bi trebalo da se podrazumeva. vozacka nije pravo nego privilegija.inace znam da je to jako tesko sprovesti, ali ovakva gazenja bi trebalo tretirati kao neku formu ubistva. "tesko delo protiv bezbednosti saobracaja" mi se oduvek cinilo kao formulacija koja bez vece potrebe izdvaja saobracaj iz korpusa krivicnog prava. da karikiram, tom logikom se nehoticno ubistvo u lovu moze tretirati kao "tesko delo protiv bezbednosti sportskog lova".

Posted

Pitam se da li je ovo neka poznata ličnost?

Posted

Nešto mi čudno bilo. Ali sam pogrešno prespojioSent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted

Po mom misljenju svaka saobracajka sa smrtnim ishodom gde je vozac vozio pijan se mora tretirati kao ubistvo.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Dobro je što nisi studirao prava i počeo da se baviš, recimo, advokaturom.A jbt moćoSent from my GT-I9100 using Tapatalk

Posted
Juče poginuo komandant "Škorpiona"?Izvor: B92, Blic Beograd -- U sudaru automobila koji se dogodio juče kod Sremske Mitrovice, prema informacijama Blica, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice "Škorpioni".

207708586052c3cba382218681673545_368x326.jpg

Jutjub, arhiva

Nesreća se dogodila na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci u utorak oko 17 časova, kada je vozilo marke "reno", beogradskih registarskih tablica, udarilo u "tojotu", novosadske registracije, u kojoj su tri osobe na licu mesta stradale.Prema prvim informacijama, kako piše Blic, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice "Škorpioni" Slobodan Medić, njegova supruga i sin. Ta informacija za sada nije zvanično potvrđena.Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “reno” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu.Pretpostavlja se da je jedno vozilo prešlo na levu stranu puta.Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i hitna pomoć.Podsetimo, Mediću se sudilo, zajedno sa još četvoricom pripadnika "Škorpiona", za ratne zločine nad Muslimana u Trnovu u BiH 1995. Na suđenju 2007. komandant jedinice Slobodan Medić, kao i Branislav Medić, osuđeni su na maksimalnu kaznu od 20 godina zatvora.Blic piše da se on juče vraćao u zatvor sa slobodnog, odnosno odobrenog vikenda.

Naslov teme baš odgovora ovoj vesti.A super što je imao slobodne vikende, neka korist i od njih. <_<