Lezilebovich Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Statistički podaci pokazuju da su i u 2013. godini pešaci najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju u gradu. Saobraćajna policija započela je još 2010. detaljnu analizu nesreća na ulicama u kojima stradaju pešaci, na osnovu koje su izdvojili više od 10 najkritičnijih lokacija u Beogradu.Pogledajte gde se nalazi 10 najopasnijih mesta i ulica u Beogradu:Dimitrija Tucovića - BatutovaBeogradska - Bulevar kralja AleksandraBulevar kralja Aleksandra (od Molerove do Kumanovske)27. marta - BeogradskaBulevar despota Stefana kod PančevcaPrvomajska u ZemunuGlavna u Zemunu - BežanijskaJurija Gagarina kod kineske pijaceTošin bunar (od Jakuba Kuburovića do Studentskog grada)Kružni tok Bogoslovija
Tale Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 mislim da znam kud si ovo isao u subotu :DMa budi sigurna, ne misli :)
kud u maglu Simoviću Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 čudi me da nema na listi raskrsnice j. gagarina i gandijeve. iako ima semafora, malo malo pa se desi neko obaranje pešaka
I*m with the pilots Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) Kada su roditelji sa decom u pitanju, cenim da bi bilo zgodno, pogotovo za mladje parove, da prodju kroz neku obuku kako da hodaju ulicom sa decom, cisto da im se skrene paznja na logiku, posto sam milion puta videla totalno lose situacije gde bih se zapitala o cemu taj roditelj misli. Primeri su razni, od toga da dok cekaju na raskrnici ne drze dete za ruku dok se ovo vidno vrpolji, ili su precesto tik uz ivicu trotoara (sto svi volimo da radimo dok stojimo na pesackom, kao da ce nam tih nekoliko cm praviti toliku razliku u pocetnoj poziciji)..precest je primer da kada roditelj hoda trotoarom paralelno sa kolovozom ne stavi dete na "unutrasnju" stranu, pa cak i kada obilaze auto koji je parkiran na tom istom trotoaru i svesno predju na kolovoz (pa da jos zacinimo da dolazi auto iz suprotnog smera). Pesaka, kako ih ja zovem, "samoubica" ima na sve strane, i ne mislim naravno da branim nehajne vozace ali eto mislim da bi roditeljima sa decom zbilja trebalo posvetiti dodatnu paznju kad vec ocito ne stizu da misle o svemu (govorim o nasoj zemlji u ovom slucaju, nemam uzorak za inostranstvo) Edited October 15, 2013 by I*m with the pilots
Tale Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) Ovo mi se desilo pre neki dan, razmišljao sam da li da uopšte i kačim ovaj video: Edited November 29, 2013 by CTale
Tale Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Pa ne znam, sve to što snimim i okačim kačim da bi se neko bar malo zamislio kad sledeći put sedne da vozi ili zakorači na crveno svetlo na semaforu.
Hella Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gAHaaAq1QQcI took this while driving behind a woman who had two kids in her car. After I reported her dangerous driving to the police, she was stopped, but the control unfortunately found that she was not under the influence of alcohol or drugs, than that is her normal driving.Her response to police officer was, that men hate her and reported her because she drives slowly and by regulation.What to say??????
ordi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 pa sad, vidjala sam i gore.ja sve cekam nece li se osasuljit o neki kamionet jada
čekmeže Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 To je ta podvrsta idiota koja predizima najrizičniju akciju (preticanje) na najrizičnijem mestu (raskrsnica).
Čutura Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Her response to police officer was, that men hate her hahaha, ovo mi nesto poznato,inace nesrecnica nema trunku osecaja za prostor, nema blage veze koliko mesta ima sa desne strane do ivice puta i zato i jase srednju liniju sve vreme.cenim da je njoj svaki ulazak u kola velika trauma.
Čutura Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ako nista, bar su biciklisti sigurni, nema sanse da do'vati nekog :)
Recommended Posts