Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

ja tako juce umal ne pokupih babu kod ruske.staje kombi u levoj, ja idem desnom, a smetla s uma nacisto da tu ima pesacki otkako semafor trepce zuto (bilde), pa se jos iscudjavam sto ovaj stade, kad izmigolji se bakuta, ja po gasu, jebe mater ona meni, jebem i ja njoj, a nista, sirota, kriva nije :(

Posted
ja tako juce umal ne pokupih babu kod ruske.
tvoju babu il neciju drugu?
Posted
Nikada ne stajem pešaku van pešačkog kao ctale na ovom snimku. Nedavno sam imao situaciju gde čovek u levoj traci staje tako, pešak prelazi ja idem desnom dok sam shvatio šta se dešava bio mi je pred točkom. Sreća pa je bila mala brzina jer smo krenuli sa crvenog - pešaka je mrzelo da ode 20 metara do pešačkog.
Ovde su deca pešaci, ja sam inače namerio da tu skrenem desno.Poenta je da ovi iza nisu obratili pažnju na moja jasna upozorenja, morali su da vide decu i da shvate da treba da stanu.
Posted (edited)

tvoje namere su casne, al' deca bi ipak trebalo da znaju da ne smeju prelaziti van pesackog.

Edited by orderka
Posted

Углавном гледам куд пешаци гледају, кад нису на пешачком. Ако ми гледају преко главе, проверим у огледалу да за мном не иде нека гужва, дакле чекају да прођем. Ако не изгледа тако, успорим, па ако и крену да прелазе, имам кад да станем. Беш га, за будалу одговараш као за целог човека...

Posted
deca bi ipak trebalo da znaju da ne smeju prelaziti van pesackog.
a jel ima tamo uopšte pešačkog u blizini? ako nema, kako da pređu?
Posted (edited)

Ima, jedan 50 metara iza, drugi 50 metara napred (kod semafora).edit: zaboravio sam da okačim još jedan snimak, istog dana:

Nisam mogao da ustanovim koliko ih je u kolima, i zbog toga mi nije jasno da li ovako vozi jer se zapričava ili je prosto drogoš. Edited by CTale
Posted
Nisam mogao da ustanovim koliko ih je u kolima, i zbog toga mi nije jasno da li ovako vozi jer se zapričava ili je prosto drogoš.
to je bila žena za volanom,ja da ti kažem :lolol: :lolol:
Posted
to je bila žena za volanom,ja da ti kažem
bez smajlija...
Posted
Ima, jedan 50 metara iza, drugi 50 metara napred (kod semafora).edit: zaboravio sam da okačim još jedan snimak, istog dana:http://www.youtube.com/watch?v=mpihbs4On8MNisam mogao da ustanovim koliko ih je u kolima, i zbog toga mi nije jasno da li ovako vozi jer se zapričava ili je prosto drogoš.
imao si parstometara isprekidane, sto je/ga nisi pretekao?ko god da je vozio ocigledno ima veliki problem sa samopouzdanjem za volanom...
Posted (edited)

Nisam mogao, prekratka je ta deonica za bilo kakvo preticanje (krivina koja dolazi je nepregledna, a ima dosta motorista i drugih vikend-vozača).Uz to, da je neki duži pravac bio, ne bih mogao da budem siguran da će ovaj ispred ostati u svojoj traci ako započnem preticanje.

Edited by CTale