kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 medveđa uslugau takvim situacijama(prelazak mimo pešačkog) propuštam pešaka jedino ako procenim da iza mene nema nikoga i da ih tim postupkom neću dovesti u opasnu situaciju. definitivno treba uvesti neki vid saobraćajnog vaspitanja u osnovne škole.
nera Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ovo je redovna pojava i na pesackim prelazima, skoro svakodnevno u Oml. brigada se desava da stanu vozila u dve trake a u trecoj majstor prolece ili koci u poslednjem trenutku. Jedan se jos i drao "sto izlecete"?!
copkillah Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ponavljam, da se lepo uvede da (anonimno) dostavljeni snimci sa kamera budu legalan način da se protiv nekoga podnese prijava.
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ovo je redovna pojava i na pesackim prelazima, skoro svakodnevno u Oml. brigada se desava da stanu vozila u dve trake a u trecoj majstor prolece ili koci u poslednjem trenutku. Jedan se jos i drao "sto izlecete"?!pre koji mesec je na onom pešačkom kod airport-a neka devojka naletela na tri pešaka, delovalo je jezivo. taj pešački je potpuno idiotski, trebao bi da se kao i stanica premesti na ugao sa đ. stanojevića(mercedes) tako bi pešaci koliko toliko bili zaštićeni semaforom, a i sama stanica bi bila blizu svih pešačkih ciljeva.uvek sam iznimno oprezan na tim pešačkim bez semafora u oml. br., ne retko se dešava da ne mogu da stanem zato što bi izazvao lančani sudar, 100-200m pre pešačkog je semafor sa kog svi kreću u isto vreme i razviju popriličnu brzinu tako da je kočenje i propuštanje pešaka skoro nemoguće. ulica i signalizacija na ulici ne prate razvoj saobraćaja koji je povećan i do 100 puta u odnosu na vreme kada je projektovan.
189- Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 http://indavideo.hu/video/Motor_rablas_stukkoval
nera Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 pre koji mesec je na onom pešačkom kod airport-a neka devojka naletela na tri pešaka, delovalo je jezivo. taj pešački je potpuno idiotski, trebao bi da se kao i stanica premesti na ugao sa đ. stanojevića(mercedes) tako bi pešaci koliko toliko bili zaštićeni semaforom, a i sama stanica bi bila blizu svih pešačkih ciljeva.uvek sam iznimno oprezan na tim pešačkim bez semafora u oml. br., ne retko se dešava da ne mogu da stanem zato što bi izazvao lančani sudar, 100-200m pre pešačkog je semafor sa kog svi kreću u isto vreme i razviju popriličnu brzinu tako da je kočenje i propuštanje pešaka skoro nemoguće. ulica i signalizacija na ulici ne prate razvoj saobraćaja koji je povećan i do 100 puta u odnosu na vreme kada je projektovan.Ja ne prelazim ako vidim da svi jure, ali ne mogu da razumem vozace koji vide da dve kolone koce a on obilazi i prolece u trecoj, vidim ga jos sa tih 200m da nema nikakvu nameru da koci, jos i ubrzavaju da prodju dok presaci ne stignu do trece trake.A signalizacija jeste grozna, od semafora koji drze po 5 minuta bespotrebno do ovih pesackih gde rizikujes zivot maltene pri svakom prelasku.
jimi Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 medveđa usluga™u takvim situacijama(prelazak mimo pešačkog) propuštam pešaka jedino ako procenim da iza mene nema nikoga i da ih tim postupkom neću dovesti u opasnu situaciju. definitivno treba uvesti neki vid saobraćajnog vaspitanja u osnovne škole. pre koji mesec je na onom pešačkom kod airport-a neka devojka naletela na tri pešaka, delovalo je jezivo. taj pešački je potpuno idiotski, trebao bi da se kao i stanica premesti na ugao sa đ. stanojevića(mercedes) tako bi pešaci koliko toliko bili zaštićeni semaforom, a i sama stanica bi bila blizu svih pešačkih ciljeva.uvek sam iznimno oprezan na tim pešačkim bez semafora u oml. br., ne retko se dešava da ne mogu da stanem zato što bi izazvao lančani sudar, 100-200m pre pešačkog je semafor sa kog svi kreću u isto vreme i razviju popriličnu brzinu tako da je kočenje i propuštanje pešaka skoro nemoguće. ulica i signalizacija na ulici ne prate razvoj saobraćaja koji je povećan i do 100 puta u odnosu na vreme kada je projektovan.Tebi treba zabraniti voznju na jedno 300 godina.
JozoMujica Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Tebi treba zabraniti voznju na jedno 300 godina.+1. Koja je to poprilična brzina u gradu u kome je ograničenje 50kmh?
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Tebi treba zabraniti voznju na jedno 300 godina.sreća te nisi na mestu munjasada li si nekada sedeo u automobilu na mestu vozača i vozio beogradskim ulicama?+1. Koja je to poprilična brzina u gradu u kome je ograničenje 50kmh?npr 60-70kmhna tom pešačkom ukoliko bi krenuo da kočiš onaj iza bi te odvalio, a ti bi pokupio pešake na pešačkom ostrvu. u toj varijanti ja biram da ne stanem pešacimasumnjam da uopšte znate o kom pešačkom prelazu se radi, zato vas molim da ne lupetate i ne ukazujete™ Edited October 14, 2013 by kud u maglu Simovicu
copkillah Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ne vidim što ga napadate, ja sam na mnogo bezazlenijim pešačkim prelazima bez semafora bukvalno činio medveđu uslugu ljudima kada bih im stao jer je u 50% slučajeva bila budala u susednoj traci (ili iza mene) koja bi se zaletela i projurila i zamalo zgazila one koji bi krenuli da prelaze. Samo u poslednja 2-3 dana se dva puta desilo da baja koji ide nešto iza u susednoj traci i ne pomisli da stane na prelazu pred kojim sam se ja zaustavio.
Lezilebovich Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 pre koji mesec je na onom pešačkom kod airport-a neka devojka naletela na tri pešaka, delovalo je jezivo. taj pešački je potpuno idiotski, trebao bi da se kao i stanica premesti na ugao sa đ. stanojevića(mercedes) tako bi pešaci koliko toliko bili zaštićeni semaforom, a i sama stanica bi bila blizu svih pešačkih ciljeva.+1
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Bravo momak! ajd sad barem pokušaj da mi odgovoriš na pitanje, kada je vozač dužan da stane pešakurekao bih da si ti jedan savestan vozač koji se UVEK zaustavio na stop, iako vidiš da 300-400-500 metara nema nikoga, nikada u gradu nisi vozio više od 50km/h, a na magistralnom putu 80km/h, nikada nisi prešap ulicu van pešačkog prelaza, nikada nisi bulevar na nbgdu u 3am prešao na crveno svetlom, nikada nisi telefonirao tokom vožnje, nikada cirke nisi vozio……………...
wall Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ne vidim što ga napadate, ja sam na mnogo bezazlenijim pešačkim prelazima bez semafora bukvalno činio medveđu uslugu ljudima kada bih im stao jer je u 50% slučajeva bila budala u susednoj traci (ili iza mene) koja bi se zaletela i projurila i zamalo zgazila one koji bi krenuli da prelaze. Samo u poslednja 2-3 dana se dva puta desilo da baja koji ide nešto iza u susednoj traci i ne pomisli da stane na prelazu pred kojim sam se ja zaustavio.Istina, par put mi se desilo isto.I pešak kojem si stao kao nešto gleda u tebe, diže ruku, pozdravlja a iz suprotne trake nailazi autobus koji nema nameru da se zaustavi. :ph34r:Sada procenjujem da li je bezbedno da im stanem (pa ih "navučem" da pređu ulicu) ili prođem.Bolje da platim kaznu ili da me oni psuju nego...
čekmeže Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Nikada ne stajem pešaku van pešačkog kao ctale na ovom snimku. Nedavno sam imao situaciju gde čovek u levoj traci staje tako, pešak prelazi ja idem desnom dok sam shvatio šta se dešava bio mi je pred točkom. Sreća pa je bila mala brzina jer smo krenuli sa crvenog - pešaka je mrzelo da ode 20 metara do pešačkog.
Recommended Posts