Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

gde je ovo nakon mosta?ovaj s merdevinama ti je hitcina! :lolol:tebi nikad nije dosadno u voznji :D

Posted

Ovo je pre semafora za Banovo brdo (sa mosta na Adi).A ovaj sa merdevinama je naterao starijeg klinca da krikne, nije bilo svejedno..Nije dosadno, nije, obnovi se repertoar psovki :)

Posted

snimak je skandal ali lep dokaz koliko smo neuka stoka u saobracaju..biciklisti bez svetla i pesaci u mraku posebno..strasno!a u nedelju smo se vracali sa Ceneja prema Nsu i naidjemo na udes,kamion se preprecio preko celog kolovoza,srecom na tockovima tj. nije se prevrnuo,i auto koji se zakucao u kamion..po nasoj pretpostavci kamion se ukljucivao na uzak kolovoz a auto se zakucao jer je isao brzo..ali tacno sta se desilo ne znamo..elem,ja sam bila drugi auto koji je naisao na udes,vrlo brzo se stvorila kolona,i vidimo iz pravca grada rotaciju i kao,,super evo ih panduri sad ce to brzo da se rascisti..posle manje od minute se kamion sklanja i pomera,pandurski auto ide i pandur iz auta mlati onim svetlecim stapom nama da ne krecemo i prolazi a za njim jos 3 crna audija sa onim malim rotacijama prodjose i odose..mi u soku,znaci oni su samo slucajno naisli tu i pomerili mesto udesa i uvidjaja da bi gospoda papani prosli,verovatno na veceru na neki od cenejskih salasa jer je bilo malo pre 8,taman vreme za veceru :( strasno..misim nije neka katastrofa od dogadjaja ali meni bilo malo mukica...

Posted
.biciklisti bez svetla i pesaci u mraku posebno..strasno!
moja visedecenijska trauma...+ traktori
Posted
kupite mercedes s550 i nema frke.
Nema nišan na ovom elektronskom sranju, kako da znaš gde ga gađaš kad ga uočiš.
Posted

Ovaj je uključen na normal mode, to o čemu ti pričaš je easy mode.

Posted (edited)

jel' kad voziš ovo, gledaš u ovaj ekran, prednje staklo ti i ne treba <_<

Edited by duda
Posted

Koja je to mecka koja nema hardverski nisan? Fake!

Posted
Koja je to mecka koja nema hardverski nisan? Fake!
image010.jpgima ih par, ali nisu vredne pažnje

559226_10151133631126538_1332606539_n.jpg

Posted
Nije pomoglo ni to što sam mahao rukom, jasno stavljajući do znanja da me ne obilaze.
Posted

trebo si deci trubiti da im skrenes paznju na opasnost.videla sam da tako rade gsp soferi kad u retrovizoru spaze nekog mamlaza da ih zaobilazi dok ovi pustaju pesake.

Posted

Sa decom sam "kumunicirao" preko suvozača (supruga).A ova dva debila su nas toliko iznervirala, neopisivo.