ordi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 gde je ovo nakon mosta?ovaj s merdevinama ti je hitcina! :lolol:tebi nikad nije dosadno u voznji :D
Tale Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ovo je pre semafora za Banovo brdo (sa mosta na Adi).A ovaj sa merdevinama je naterao starijeg klinca da krikne, nije bilo svejedno..Nije dosadno, nije, obnovi se repertoar psovki :)
ivy Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 snimak je skandal ali lep dokaz koliko smo neuka stoka u saobracaju..biciklisti bez svetla i pesaci u mraku posebno..strasno!a u nedelju smo se vracali sa Ceneja prema Nsu i naidjemo na udes,kamion se preprecio preko celog kolovoza,srecom na tockovima tj. nije se prevrnuo,i auto koji se zakucao u kamion..po nasoj pretpostavci kamion se ukljucivao na uzak kolovoz a auto se zakucao jer je isao brzo..ali tacno sta se desilo ne znamo..elem,ja sam bila drugi auto koji je naisao na udes,vrlo brzo se stvorila kolona,i vidimo iz pravca grada rotaciju i kao,,super evo ih panduri sad ce to brzo da se rascisti..posle manje od minute se kamion sklanja i pomera,pandurski auto ide i pandur iz auta mlati onim svetlecim stapom nama da ne krecemo i prolazi a za njim jos 3 crna audija sa onim malim rotacijama prodjose i odose..mi u soku,znaci oni su samo slucajno naisli tu i pomerili mesto udesa i uvidjaja da bi gospoda papani prosli,verovatno na veceru na neki od cenejskih salasa jer je bilo malo pre 8,taman vreme za veceru :( strasno..misim nije neka katastrofa od dogadjaja ali meni bilo malo mukica...
mire Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 .biciklisti bez svetla i pesaci u mraku posebno..strasno!moja visedecenijska trauma...+ traktori
JozoMujica Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 kupite mercedes s550 i nema frke.Nema nišan na ovom elektronskom sranju, kako da znaš gde ga gađaš kad ga uočiš.
copkillah Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ovaj je uključen na normal mode, to o čemu ti pričaš je easy mode.
duda Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) jel' kad voziš ovo, gledaš u ovaj ekran, prednje staklo ti i ne treba <_< Edited October 8, 2013 by duda
katodik Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Koja je to mecka koja nema hardverski nisan? Fake!
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Koja je to mecka koja nema hardverski nisan? Fake! ima ih par, ali nisu vredne pažnje
Tale Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nije pomoglo ni to što sam mahao rukom, jasno stavljajući do znanja da me ne obilaze.
ordi Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 trebo si deci trubiti da im skrenes paznju na opasnost.videla sam da tako rade gsp soferi kad u retrovizoru spaze nekog mamlaza da ih zaobilazi dok ovi pustaju pesake.
Tale Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Sa decom sam "kumunicirao" preko suvozača (supruga).A ova dva debila su nas toliko iznervirala, neopisivo.
Recommended Posts