Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

ma ja se povodim onom, mala zena veliko auto i obrnuto obratno :s_d: tako da sam za sad jos pri sportskim modelima. hvala anywaytonislatkisu, ne'sh me puno chardzovat?

Posted
I nemoj to o ograničenju, to što je ograničeno ne znači da se ne sme voziti brže.
Za ovakav stav bih doživotno oduzimao vozačku dozvolu i pred vlasnikom uništavao auto.
Posted
Ne razumemo se, vi pričate o nekim zakonskim ograničenjima a sami vidite da ljudi voze brže od toga, ograničeni su samo maksimalnom brzinom svojih automobila. Kada se prođe dalje autoputem prema Hrvatskoj ima ljudi voze po 180-200 tamo gde je ograničenje 120.Ako je nekom stvarno stalo da se pravi pametan i da izvodi neke kerefeke dok mu se neko u toj brzini približava otpozadi samo napred.Ja ne želim da mi epitaf bude Ovde leži onaj koji je poštovao ograničenje brzine u levoj traci.
Niko se ne pravi pametan, nego ljudi diskutuju o nasilničkoj vožnji. Taj što vozi 180-200 ako ne pokupi nekog u levoj traci pokupiće na pešačkom, dok kači bilbord, na trotoaru, tako što pređe na suprotnu traku... čitamo o tome svaki dan u novinama uostalom. Imaš li i za to recept? Ovde je, kao i svuda, pitanje zašto policija ne radi svoj posao jer je brzinu u levoj traci makar jednostavno kontrolisati. A jedna stvar je konstatovati da se budalama treba skloniti, to su i drugi napisali, a potpuno druga stvar je prebaciti svoju vožnju u nasilnički stil, i cimati ljude koji voze normalnom brzinom (a ovde se dosta ljudi javilo da ih tako cimaju, znači izgleda da ne lete svi levom 200 na sat, nego dosta ljudi vozi znatno manjim brzinama, a ti si to postavio kao da maltene svi voze 200, a samo poneko odskače... pa još kroz deo kroz Beograd. I sad ti voziš 200 zato što još poneko tako, a briga te što ostali voze 120).
Posted
Za ovakav stav bih doživotno oduzimao vozačku dozvolu i pred vlasnikom uništavao auto.
Ja pred autom vlasnika, ali to nažalost ostaje u domenu mašta&snovi.
Posted
Taj što vozi 180-200 ako ne pokupi nekog u levoj traci pokupiće na pešačkom, dok kači bilbord, na trotoaru, tako što pređe na suprotnu traku...
Kakav sad pešački, zar se ne priča o vožnji po autoputu?
Posted
Nema potrebe za time... potrebno je samo propisno kažnjavati (novčano i oduzimanjem poena, što vodi oduzimanju dozvole, a za vožnju bez dozvole sledi zatvor, itd.) Meni je Hartmanov stav indikativan za nepostojanje dovoljnih kazni (ili dovoljne primene istih, tj. dovoljno policajisanja).
Posted
Nema potrebe za time... potrebno je samo propisno kažnjavati (novčano i oduzimanjem poena, što vodi oduzimanju dozvole, a za vožnju bez dozvole sledi zatvor, itd.) Meni je Hartmanov stav indikativan za nepostojanje dovoljnih kazni (ili dovoljne primene istih, tj. dovoljno policajisanja).
Nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam commuter koji između dodavanja gasa i kočnice na trepćućem zelenom bira kočnicu. Čekam dve presude za oduzimanje dozvole na punoj liniji i ja sam svoju lekciju naučio. Ne vozim iznad 110, retko preko 3000 obrtaja, samo u preticanju. Trudim se da ne vozim pijan. Samo kažem prilagodite se, zbog sebe.
Posted

Nije to na tvoj racun, nisi ti odgovoran za to sto se u zemlji ne sprovode zakoni, vlada korupcija, i sta ja znam sve ne.

Posted

To i kažem, go with the flow. Autoput sigurno nije mesto na kome treba da dokazujemo nakaradnost ove zemlje.

Posted

Pa, jeste jedno od mesta na kojima se ta nakaradnost bolno vidi.

Posted
Nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam commuter koji između dodavanja gasa i kočnice na trepćućem zelenom bira kočnicu. Čekam dve presude za oduzimanje dozvole na punoj liniji i ja sam svoju lekciju naučio. Ne vozim iznad 110, retko preko 3000 obrtaja, samo u preticanju. Trudim se da ne vozim pijan. Samo kažem prilagodite se, zbog sebe.
Pa nije fora da se mi koji poštujemo propise prilagodimo nepoštovanju, nego obrnuto.