Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Problem u svojoj vožnji je što nismo sami na putu. Ako je nekom lakše da vozi autistično u levoj traci, samo napred. Leva traka je za preticanje i onoga ko vozi brzo (ne postoji stvar kao što je maksimalna brzina) a ako želite manje stresa držite se sporije trake.

Posted
(ne postoji stvar kao što je maksimalna brzina)
sad je već smešno.
Posted
ne postoji stvar kao što je maksimalna brzina
Misliš, na autobahnu?Svuda postoji maks. dozvoljena brzina.
Posted (edited)
Misliš, na autobahnu?Svuda postoji maks. dozvoljena brzina.
pa i to - na kom procentu autobahna? kad sve sabereš, na koliko to posto autoputeva po nemačkoj nema ograničenja? evo ja prođoh (kao suvozač, da ne bude zabune) ove godine dva puta destinaciju pasau-HH, mogu reći da je daleko više km pod ograničenjem nego bez. a tamo gde nema ograničenja, niko, ali ama baš niko se ne ponaša na opisani način. ako se desi da se zablesaviš pa voziš 120 u krajnjoj gde nema ograničenja, nema te osobe koja će ti naskočiti na zadnji trap. za razliku od drkavog hajveja kroz beograd, gde će svaki kompleksaš u dačiji da ti se popne na leđa jer mu smetaš da testira ima li maksimalne brzine. Edited by gagorder
Posted

To je još blesavije ovde kod mene. Ti što izguravaju često ni ne voze brže, već samo ne poštuju minimalnu distancu između vozila. Čim mu se (kao pametan) skloniš, oni posle toga voze u okviru dozvoljene brzine. Samo im je važno da nema nikog ispred njih.PS. Neki dan pade kiša (i to se ponekad događa), i na putu od posla do kuće, ne jedan, već dva udesa. Oba, po onom što sam video, zbog nepoštovanja distance. Barem 30% vozača nema ideju da ne možeš da voziš na 5 m iza vozila ispred tebe pri brzini od 100 km/h.

Posted

hint: ako vozite neki ruski auto, budite sigurni da ću da vam trubim i ablendujem šta god radili. :fantom:

Posted
Problem u svojoj vožnji je što nismo sami na putu. Ako je nekom lakše da vozi autistično u levoj traci, samo napred. Leva traka je za preticanje i onoga ko vozi brzo (ne postoji stvar kao što je maksimalna brzina) a ako želite manje stresa držite se sporije trake.
Naravno, leva traka je samo za one u gradu od dva miliona za koje ne postoji ograničenje brzine, ostalih dva miliona nek se naguraju u jednu traku i nek kute tu. I nek dobro razmisle da li baš hoće ponekad nekog da preteknu, jer kad se nađu u levoj traci ima da se prestroje momentalno na zahtev onoga ko im se u toj brzini lepi na gepek i za koga ogrančenje ne važi, bez obzira da li im je zgodno i da li mogu da se udenu opet u desnu traku, ili će im već onaj od pozadi priuštiti malo stresa.
Posted
hint: ako vozite neki ruski auto, budite sigurni da ću da vam trubim i ablendujem šta god radili. :fantom:
najace da traktor ima sirenu :fantom:
Posted
sad je već smešno.
Ne razumemo se, vi pričate o nekim zakonskim ograničenjima a sami vidite da ljudi voze brže od toga, ograničeni su samo maksimalnom brzinom svojih automobila. Kada se prođe dalje autoputem prema Hrvatskoj ima ljudi voze po 180-200 tamo gde je ograničenje 120.Ako je nekom stvarno stalo da se pravi pametan i da izvodi neke kerefeke dok mu se neko u toj brzini približava otpozadi samo napred.Ja ne želim da mi epitaf bude Ovde leži onaj koji je poštovao ograničenje brzine u levoj traci.
Posted
Naravno, leva traka je samo za one u gradu od dva miliona za koje ne postoji ograničenje brzine, ostalih dva miliona nek se naguraju u jednu traku i nek kute tu. I nek dobro razmisle da li baš hoće ponekad nekog da preteknu, jer kad se nađu u levoj traci ima da se prestroje momentalno na zahtev onoga ko im se u toj brzini lepi na gepek i za koga ogrančenje ne važi, bez obzira da li im je zgodno i da li mogu da se udenu opet u desnu traku, ili će im već onaj od pozadi priuštiti malo stresa.
Ja ti stvarno ne mogu pomoći ako ne umeš da završiš preticanje, uzmi neke časove, šta već.
Posted

kod mene nema slucajnosti, sve je konsekutivno. kisa, mrak, mrkla noc, autoput, vozim pristojno malo jace, jer nema nigdje nikoga, ali nadje se pametnjakovic da mi se zalijepi od pozadi i to s dugim svjetlima i odradim ja sve po peesu, ono mrdam unutrasnjim retrovizorom da mu dam do znanja da mi smeta. nista. smanjim brzinu, smanji i on, povecam, poveca i on. kapiram ne vidi co'ek, pa me se drzi ko pijan plota. u neka doba me ipak pretekne, ha osveta je moja. upalim mu i ja duga, da vidi sad malo kako je to. mrcina jedna upali rotaciona, to me tek izbaci, a to nije lako samo da znate, iz cipelica, te mu malo zalegoh na sirenu. opet napominjem, tama, ne vidi se prst pred nosom, on naravno ukljuci i svoju sirenu. nisam ga posteno ni okrznula slijepom mrljom, jos ni rekla pasmater, vec sam se nasla postrance. dalje se sve odvijalo po klisheu, povlacile su se dozvoljene brzine, duga svjetla, sto ja njemu, a vi meni, a vi meni?? a bas sam bila spremna da mu dam neku olakotnu okolnost, mozda je covjek, iako policajac, snen, mozda je necija ruka u njegovim mislima tamo gdje ne treba, pa se to nesvjesno odrazilo na papucici za gas ili zaboravljenim dugim svjetlima, ali jok, jedna glava sedam jezika, morala sam mu svesve, um drum i tako to... popila sam neku kaznu i par poena za nadgornjavanje. gad jedan tvrdoglavi, nedokazni. isla bih do kraja i natezala se po sudovima s njim, da nisu bile u pitanju razlicite drzave, blablanego, jel ima i kod nas neki kurs da se zavrsi pa budes diplomirani bagerista?

Posted

znam ja da vozim bager, mogu ti drzati privatne casove.

Posted

kupi siLada+Niva+1er.jpgi ugradi kuku pozadiproblem nasrtljivaca rešen, kakvi bageri kakvi bakrači

Posted

prc malo, zabranita kuka sem demontazne, ako oces preko grane :(