Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Meni se čini da dve forumašice oslovljavate istim imenom?

Posted

:frust:izvinjenje orderki :isuse:

Posted
^^nisi napisala, jel kad vozis levom vozis istom brzinom ko onaj ispred tebe odrzavajuci propisno rastojanje ili vozis svoju voznju?
malo je ovo bez veze znaš. nije tvoja žena mera svih stvari - mada je baš lepo što tebi jeste.
orderka izvini, možda sam ti i ja koji put amblendovao :)
e hajde nemoj molim te više :)kad vidiš baby on board, siva korsa, znaj da sam se ja zeznula u prestrojavanju. ionako odoh desno posle zmaja, pa ti posle raspali.
Posted

Pa sad, ja nisam ženskog pola ali mi se na relaciji Arena - dobanovačka petlja uvek dešavalo tačno ovo o čemu gagorder priča. Vozim brzom trakom oko 90 ili koliko već voze ovi ispred mene, držim 15-20 metara rastojanja zlu ne trebalo, i onda odjednom vidiš nekog giliptera kako ti se malte ne naslanja na branik i ablenduje kao svetionik. Mene ne hvata panika ali znam da ako iz bilo kog razloga budem morao da makar minimalno prikočim, ovaj moron će mi završiti u gepeku. Onda uvrebam neku priliku da zbrišem u srednju, ovaj nagazi 120 i vozi tako dve sekunde dok se ne nasloni na onog što je bio ispred mene, i onda sve iz početka i tako jedno desetak puta do Dobanovaca. Svakog dana, bez izuzetka, nekoliko godina.Komparacije radi, u Turskoj ni ne prilaziš brzoj traci ako nisi voljan da teraš minimum 130, a lik što ti ablenduje otpozadi uradiće to najviše dva puta nakon čega će pronaći neki način da te obidje sa desne strane. Štaviše, oni malo iskusniji/ludji već sa 100 metara razdaljine mogu da ošacuju da si sporiji i onda krenu u slalom kroz tri trake bez da uopšte uspore. Carski.

Posted

turska je zanimljiva i po svirkanju na semaforu :)jednu mikrosekundu pre nego što se upali zeleno, kao da imaju neke senzore pa ga predosete. prag tolerancije im je nula.

Posted
malo je ovo bez veze znaš. nije tvoja žena mera svih stvari - mada je baš lepo što tebi jeste.
ti si u startu postavila problem kao iskljucivo musko zenski sto je bezveze, jel, pa reko da vidim sa zenom posto je i ona zensko.inace, nikada se ne nabijam u gepek ako se neko vuce levom, ne sviram, ne ablendujem, pratim na propisnoj udaljenosti i fejspalmujem i sve se nadam da ce nesrecnik/ca shvatiti da zadrzava saobracaj. nekad shvate a nekad i ne.
Pa sad, ja nisam ženskog pola ali mi se na relaciji Arena - dobanovačka petlja uvek dešavalo tačno ovo o čemu gagorder priča. Vozim brzom trakom oko 90 ili koliko već voze ovi ispred mene, držim 15-20 metara rastojanja zlu ne trebalo, i onda odjednom vidiš nekog giliptera kako ti se malte ne naslanja na branik i ablenduje kao svetionik.
bemu misa ko da ne vozimo u istom gradu, ovako nesto mi se desava vrlo retko, a i kad se desi izignorisem budalu i cao. mnogo cesca situacija je da neko resi da vozi svoju voznju levom trakom ko da je sam na drumu..
Posted
inace, nikada se ne nabijam u gepek ako se neko vuce levom, ne sviram, ne ablendujem, pratim na propisnoj udaljenosti i fejspalmujem i sve se nadam da ce nesrecnik/ca shvatiti da zadrzava saobracaj. nekad shvate a nekad i ne.
ma važno da si mi ti pravi srećnik/ca :thumbsup:sad ja treba da kažem da se nisam vukla, nego držala odstojanje sa sledećim, koji je držao odstojanje sa sledećim ... i tako sve do, zamisli, odvajanja za ns, nakon kojeg može da razguli ko voli, jer saobraćaja praktično i nema.ali najbolje da to ne kažem, da bi ti mogao superiorno da fejspalmuješ u tišini. mislim, bez ablendovanja.
Posted
Pa sad, ja nisam ženskog pola
+1
ali mi se na relaciji Arena - dobanovačka petlja uvek dešavalo tačno ovo o čemu gagorder priča. Vozim brzom trakom oko 90 ili koliko već voze ovi ispred mene, držim 15-20 metara rastojanja zlu ne trebalo, i onda odjednom vidiš nekog giliptera kako ti se malte ne naslanja na branik i ablenduje kao svetionik. Mene ne hvata panika ali znam da ako iz bilo kog razloga budem morao da makar minimalno prikočim, ovaj moron će mi završiti u gepeku. Onda uvrebam neku priliku da zbrišem u srednju, ovaj nagazi 120 i vozi tako dve sekunde dok se ne nasloni na onog što je bio ispred mene, i onda sve iz početka i tako jedno desetak puta do Dobanovaca. Svakog dana, bez izuzetka, nekoliko godina.
+1buduci da sam godinu i nesto svaki dan picio tu rutu, gotovo svakodnevno sam imao isto iskustvo.i istu reakciju, stim sto bih, posle vracanja u levu traku, krenuo da ablendujem retardu koji je u tom momentu izmedju mene i sledeceg auta.u sustini, pri tim brzinama vecim od 50, treba se skloniti. to su upravo ljudi koji izazivaju sudare.u gradu pak usporim na 30 i vucem se ko puz.
Posted
ma važno da si mi ti pravi srećnik/ca :thumbsup:sad ja treba da kažem da se nisam vukla, nego držala odstojanje sa sledećim, koji je držao odstojanje sa sledećim ... i tako sve do, zamisli, odvajanja za ns, nakon kojeg može da razguli ko voli, jer saobraćaja praktično i nema.ali najbolje da to ne kažem, da bi ti mogao superiorno da fejspalmuješ u tišini. mislim, bez ablendovanja.
:thumbsup:
Posted

Sve opisano se sreće svakodnevno. A oni koji su mi još gori su (a to sam već pominjao) likovi sa uključenom rotacijom. Kažem "likovi" zato što je nemoguće da SVAKO veče ili SVAKI dan vidim nekoga sa uključenom rotacijom. Pre neko veče na autoputu nešto posle Avale, posle 23h vidim iza sebe kako piči neka rotacija. Nisam imao nameru da se sklonim i lik me je zaobišao pri velikoj brzini i uspeo sam da vidim da ima jebene TX tablice. Šta, da nije instalirao onu aplikaciju police lights na telefonu pa ljudi vide kako svetli u mraku i sklanjaju mu se ne znajući da ne moraju?

Posted

rotacija means nothing bez sirene. nek svojoj babi rotira.

Posted

kupi i ti rotaciono pa mu upali kad te obiđe.http://www.polovniautomobili.com/oglas3313988/rotaciono_svetlo_plavo/.

Posted
a ovo o pipanju kočnice nisi shvatio. naime kada samo dotakneš kočnicu prvo se pale stop svetla, a auto još ne koči. i tada će onaj iza tebe početi da koči, ukoliko nije sebastijan leb. naravno ne bih ništa rizično da radi preporučio ženi koja u tom trenutku vozi dete.
Umesto kocnice posao ce odraditi i svetla za maglu :wicked: Ukljucis zadnja svetla na par sekundi i uzivas.
Posted

Znači jedno pet ljudi (oba pola) se žali na nasilnike koji te izguravaju iz trake gde već voziš maksimalnom brzinom, a jednom se to nikad ne dešava i sugeriše da ne sme da se vozi svoja vožnja, nego valjda kad te neko potera otpozadi ti treba da raspališ po gasu, prekoračiš brzinu i zabiješ se u gepek onog ispred tebe. Ali da se ni slučajno ne vozi "svoja vožnja", jerbo ...