gagorder Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 @orderkaa što onda voziš krajnjom trakom? mislim kad uspeš da se ubudžiš u nju?za to imaju dva leka, otvoriš prozor i pokažeš srednji prst. ili da jako lagano, jedva da se pomeri, pritisneš kočnicu tek toliko da se upale stop svetla. pa nema veze da li vozim krajnjom ili srednjom, ne menja mnogo na stvari. nekad se desi da sam u krajnjoj jer ima nekoliko izlaza pre mog (geneks, tošin bunar, kosa), pa srednja praktično stoji. mislim, što bih ja milela u srednjoj zbog takvih seljaka?nego, koja je interna fora za prvu - neko ovde radi tamo, šta?ako je tako, neka prenese onaj moj srednji prst, ja te stvari ne radim in vivo, ali evo ovako može preko proksija.
gagorder Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nikad nemoj da se potresaš oko takvih. Uspori još više, a kad krene da te obilazi ubrzaj. Jeste džukački al to je zaslužio. Mene redovno pokušavaju da zezaju jer imam mali auto - par puta prikočim pa se odlepima ne umem ja te stvari da radim. ozbiljno, ja se uspaničim i nemam sposobnosti da sad isplaniram kako ću da se svetim. kad bi taj neko znao s kim ima posla, verovatno ne bi to ni radio. mislim, ne bojim se ja da će taj nešto da mi uradi, nego da ću ja tako sluđena da napravim glupost.inače, da, ti nasilnici su uglavnom klinci u starim bmw ili audijima ili dostavna vozila ili neki drugi službeni ljakse.
kapetanm Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ma nemoj da paničiš, u svom si autu, sve spoljne agresije tretiraj kao jaki pljusak za vreme kog oprezno voziš ;)
Čutura Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ^^nisi napisala, jel kad vozis levom vozis istom brzinom ko onaj ispred tebe odrzavajuci propisno rastojanje ili vozis svoju voznju?
gagorder Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ^^nisi napisala, jel kad vozis levom vozis istom brzinom ko onaj ispred tebe odrzavajuci propisno rastojanje ili vozis svoju voznju?ne, totalnisam retard pa idem pedeset u krajnjoj. mislim, mora biti da ja radim nešto pogrešno kad se stvari odvijaju kao u onom mom prvom postu, zar ne :)pa pri opisanim uslovima u krajnjoj se vozi 80-100. toliko vozim. kada pustim onog iza sebe, on istu tu stvar koju je radio meni nastavi da radi onom što je bio ispred mene. ja vam lepo kažem, a samo to mi je bio cilj zapravo - ma kako žene bile iritantne u vožnji, veoma često to što vas nervira je zapravo pokušaj te žene da, u situaciji kojom ne vlada najbolje, poštuje pravila i nikome ne smeta. probajte nekada da sednete na zadnje sedište i da vas neka žena vozi, a da se vi onako ne ističete - malo polegnete, da se ne vidi da je u kolima i neko ko bi mogao fizički da se razračunava. pa onda iz prikrajka probajte da sagledate vožnju kroz beograd iz ugla žene. eto ne te vaše anegdotske sa telefonom, nego tako neke obične, hoće da stigne iz tačke a u tačku b i smeta momcima.
Čutura Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 evo sad sam pitao zenu jel se njoj to desava, kaze jok. djavo bi ga znao sto su se onda na tebe svi navrzli. over end aut.
čekmeže Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) 1 i osnovna stvar, ne maltretiraju te muškarci nego podgrupa beogradski muškarci vozači, bezrepa stoka kakve nema u državi (uber stoka su taksisti).Ako nećeš da se rveš sa njima, a nećeš, izbegavaj konfliktne situacije. Tu dolazi ovo simovićevo pitanje - otkud ti u levoj traci? Uključila si se na autoput zdesna, voziš kratku relaciju i isključuješ se desno ako sam dobro shvatio, šta ćeš onda u levoj traci? I nemoj to o ograničenju, to što je ograničeno ne znači da se ne sme voziti brže. Ako ne smeš, vozi desnu traku, 80 je dovoljna brzina, obiđeš koga moraš, vratiš se u desnu i mirna Bačka.Ovi saveti o srednjem prstu i kočenju...pa i nisu neki saveti.Danas vozim levom trakom Mosta slobode 80 kao što je i ograničenje, u koloni držim rastojanje, sustiže me Hyundai Santa Fe dve žene u kolima zalepila mi se u branik. Ne ablenduje, ne svira ali je preblizu. Razmišljam šta da radim, ako otvorim prozor i pokažem joj srednji ne znam kako će reagovati, možda budala da gas pa me udari a onda ko zna gde ću završiti (da ne pričam da bi mi se ruka smrzla i kosti bolele narednih pola sata), da pipnem kočnicu ni slučajno, nema vremena da reaguje i opaliće me, na kraju sam dao gas, prošao ovog što ide uporedo i sklonio se u desnu traku.edit sad vidim da ste se raspisali pa je ovo što pišem malo bajato.ukratko, gagorder no hard feelings, daleko od toga da su žene najgori vozači, to časno mesto ostavljam taksistima. Edited September 20, 2013 by Hartmann
Mr.Mxyzptlk Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) pozeska malopre... raskrsnica kod pijace, ka meku... stajao baja tu neko vreme no dok je ovo sokocalo pocelo da snima on je vec zbrisao... Edited September 20, 2013 by extragluv
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 @hartmannećemo da se vredjamoa ovo o pipanju kočnice nisi shvatio. naime kada samo dotakneš kočnicu prvo se pale stop svetla, a auto još ne koči. i tada će onaj iza tebe početi da koči, ukoliko nije sebastijan leb. naravno ne bih ništa rizično da radi preporučio ženi koja u tom trenutku vozi dete.evo i ja da se požalim na ono što mene nervira, možda će se i orderka osetiti prozvanom ali mi nije namera.tom relacijom prolazim nekoliko puta tokom dana i posebno su iritantni vozači koji voze levom trakom, a onda negde kod zmaja reše da se isključe na stari ns put i onda se ne mali broj puta desi da bukvalno stanu(voze 30ak km/h) u levoj traci dok im se ne ukaže prostor da se isključe sa auto puta. stalno vozim levom trakom oko 100-110 km/h i uvek se zapitam zašto tom trakom vozi neko par stotina metara šatro poštujući propise vozeći 80km/h a izađe na prvom sledećem izlazu uz to se jedva izvuče na b. brdo.orderka izvini, možda sam ti i ja koji put amblendovao:)
čekmeže Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Znam o čemu pričaš, govorim o situaciji u kojoj ti se neko tako nabije da ne smeš da dižeš nogu sa gasa pa makar i za pipanje kočnice.Mrzim te situacije, najviše volim kada nema nikog iza.Zmaj je zajebana stvar kad se uključuješ sa njega, vrlo malo prostora do odvajanja i tu se nekad mora bezobrazno uključiti.
kapetanm Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Koliko sam shvatio, bahati vozači koji te stiskaju su pola problema - druga polovina je tvoja panika pri tome. Taj deo moraš makar da savladavaš, nekad će ti škoditi.
duda Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 taksisti su najgora stokaneki dan vozim se kroz ove moje uličice koje su em uske, em zakrčene parkiranim autimadolazim na raskršće, totalno nepregledno, neobeleženo i stajem jer drugačije ne mogu da budem sigurna da ću proći kako trebaidiot taksista iza mene trubi ko sivonjae ja tu onda tek usporim pa polako, nek' se malo nervira kretennajbolje je kada ti u levoj traci ablenduju na poprilično zakrčenom autoputu (a dešavalo mi se i to)
ordi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 orderka izvini, možda sam ti i ja koji put amblendovao :)a?
Recommended Posts