Skyhighatrist Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e8eZuxjo3iYE tako.
Skyhighatrist Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Razbio joj mobilni sa koga nije sišla ni pošto je lik za dlaku izbegao sudar, ni pošto se napravila kolona iza njega...
aram Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nije mu nego joj. koliko shvatam, izletela mu je jer se zapricala malo...
čekmeže Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Kad vidim nekog da pravi gluposti na putu, ili je žena ili telefonira. A kad je žena, pa još i telefonira...
Lancia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Totalni manijaci. Rusija je haos.http://youtu.be/BORWF5LuV2I
April Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ima i druga vrsta ubica...Pre sedam dana stojim na EKO pumpi u Kaluđerici; auto promašuje prolaz između pumpe i supermarketa i zamalo se zakucava na bilbord na kome stoji čovek i menja plakate. Pritrčavam vozaču i urlam na njega. On me gleda potpuno izbezumljeno i počinje da klizi potpuno bez kontrole nazad na Smederevac.Zanemeo sam i ne mogu da verujem kako ga u punoj brzini nekako promašuju tri automobila pre nego se zaustavlja na sred trake. Iz kola izlazi baba i počinje da bogorada - Eto, ja kažem da ja bolje vozim, on je potpuno drogiran, popio je tri antidepresiva; izginućemo na putu!Ja pitam - ok, gospođo, vi imate 80 godina, ali on može da unesreći neko dete? Ignoriše me...
JozoMujica Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pijani vozač ubio pešaka koji je sedeo na kolovozuMladić Z.M. (21) iz Dražinovića kod Požege poginuo je jutros oko pet sati na putu kroz požeško selo Srednja Dobrinja, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao D.M. (22) iz obližnjeg Papratišta.Prema navodima policije, Z.M. je sedeo na putu, blizu središne linije kolovoza, kada je na njega naleteo „reno kampus“ čačanskih registarskih oznaka i usmrtio ga.Vozač automobila D.M. bio je u stanju teške alkoholisanosti zbog čega mu je izrečena mera zadržavanja od 12 sati. Ovo proširuje temu na ubice i samoubice na drumu.Najjače je što Blic ovu vest prenosi, kao da je Z.M. sedeo u bašti kafića ili na autobuskoj stanici.
copkillah Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Stvarno podhitno treba da se uvede u zakon da mogu da se podnose prijave na osnovu snimaka koje ljudi pošalju. Da funkcioniše po istom principu kao kada te kamera snimi u žutoj traci, da bude mandatna kazna.
Tale Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Ma koga to zanima?Više udesa, više štete, više uviđaja, više popravki/novih vozila..Manje života, al' ne može se baš sve.
gagorder Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Kad vidim nekog da pravi gluposti na putu, ili je žena ili telefonira. A kad je žena, pa još i telefonira...često vozim deonicu autoputa (da li je to uopšte autoput?) od hotela in / arene do odvajanja za novosadski, i kad je vozim - vozim je s detetom u kolima. šta ja tu ljudi moji preživljavam. dakle, UVEK mi nekiskot sedne na leđa i krene da svirka, ablenduje, da me tera da se sklonim u desnu traku - koja je puna, taj deo je baš prometanu vremena kada ja idem, ne pođe mi uvek za rukom da se prestrojim, mislim nisam neki vozač ali sam bar svesna da nisam. tri puta mi se desilo da me kombi prve televizije toliko izmaltretira da se jedva setim da se isključim gde treba. mislim, tu je ograničenje 80, šta koji moj hoće? mene taj maltretman ubaci u posebno stanje panike u kojem onda nisam u stanju da uradim ni ono što znam. sklonila bih se da imam kuda i da me on ne parališe tim naskakanjem na auto bukvalno. sad skoro me je neki skot pretekao na izlazu sa autoputa - na onoj okuci, kako se to zove, rampa? toliko me je gurkao da se sklonim uz ivicu i onda prošao pored- uopšte nisam znala da tu dva automobila mogu da stanu. i sve to samo da bismo zajedno otčekali na semaforu. i uvek je to muškarac. otkud on zna kako ću ja reagovati, hoću li recimo uspeti da zakočim kada se ubaci ispred mene na semaforu? tako da - verovatno si u pravu, žene greše i slično, smešne su, hohoho, ali barem nikoga ne maltretiraju i nisu ta vrsta bulija.
aram Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 uuu, sto ja volim da takvima jos usporim i zauzmem sredinu, da bas ne mogu nikako da me prodju
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 @orderkaa što onda voziš krajnjom trakom? mislim kad uspeš da se ubudžiš u nju?za to imaju dva leka, otvoriš prozor i pokažeš srednji prst. ili da jako lagano, jedva da se pomeri, pritisneš kočnicu tek toliko da se upale stop svetla. tri puta mi se desilo da me kombi prve televizije toliko izmaltretira da se jedva setim da se isključim gde treba. mislim, tu je ograničenje 80, šta koji moj hoće?
kapetanm Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 često vozim deonicu autoputa (da li je to uopšte autoput?) od hotela in / arene do odvajanja za novosadski, i kad je vozim - vozim je s detetom u kolima. šta ja tu ljudi moji preživljavam. dakle, UVEK mi nekiskot sedne na leđa i krene da svirka, ablenduje, da me tera da se sklonim u desnu traku - koja je puna, taj deo je baš prometanu vremena kada ja idem, ne pođe mi uvek za rukom da se prestrojim, mislim nisam neki vozač ali sam bar svesna da nisam. tri puta mi se desilo da me kombi prve televizije toliko izmaltretira da se jedva setim da se isključim gde treba. mislim, tu je ograničenje 80, šta koji moj hoće? mene taj maltretman ubaci u posebno stanje panike u kojem onda nisam u stanju da uradim ni ono što znam. sklonila bih se da imam kuda i da me on ne parališe tim naskakanjem na auto bukvalno. sad skoro me je neki skot pretekao na izlazu sa autoputa - na onoj okuci, kako se to zove, rampa? toliko me je gurkao da se sklonim uz ivicu i onda prošao pored- uopšte nisam znala da tu dva automobila mogu da stanu. i sve to samo da bismo zajedno otčekali na semaforu. i uvek je to muškarac. otkud on zna kako ću ja reagovati, hoću li recimo uspeti da zakočim kada se ubaci ispred mene na semaforu? tako da - verovatno si u pravu, žene greše i slično, smešne su, hohoho, ali barem nikoga ne maltretiraju i nisu ta vrsta bulija.Nikad nemoj da se potresaš oko takvih. Uspori još više, a kad krene da te obilazi ubrzaj. Jeste džukački al to je zaslužio. Mene redovno pokušavaju da zezaju jer imam mali auto - par puta prikočim pa se odlepi
Recommended Posts