Indy Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 bwt ja sam po Vojvode Stepe i Bulevaru vazda vozila po trotoaruVozio sam i ja u donjem pleocenu, po NBG, izmedju Opstine i mog bloka. I tamo negde gde je onaj tzv Siv 2 (ko zna kako se to sad zove i da li ga uopste ima) zaustavi me neki pajkan drug milicioner i krene da me gnjavi, gnjavi... cak mi je pretio da ce mi ispustiti gume (na Poniju ), medjutim na kraju me je ipak pustio. Bilo mu dosadno valjda.Uglavnom, treniranje strogoce se isplatilo, i otad nikad vise nisam vozio na trotoaru. :D
Frile Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 aj, pokazi mi pesacki i trotoar kad se iz kneza milosa ide za topcider, i ja cu tuda ici, bez problema.loš primer - čini mi se da ima ima smrdljivi podzemni prolaz ispod trake kojom se skreće za nbgd i mostarsku petlju
Hella Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 uvek sam hteo da izdajem neki magazin na ovaj fazon, ali mi je bila frka da me neki moron ne optuži da zarađujem na tuđoj nesreći.http://www.youtube.com/watch?v=_BqFkRwdFZ0
Muwan Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) aj, pokazi mi pesacki i trotoar kad se iz kneza milosa ide za topcider, i ja cu tuda ici, bez problema.Ako ga nisu zatvorili, to je ovaj o kojem Frile priča. Ulazi se sa pešačke staze na kosini koja ide od one ruševine, izlazi se kod pivare takođe na pešačku stazu. Edited August 12, 2013 by beowl
Muwan Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Naravno, kao i svaki pešački prolaz :) Ali mislim da bajs možeš da spustiš niz slivnik koji ide uza zid, mislim da mu je širina oko 25 cm. Malo nakosiš bajs ka sebi kako pedale ne bi grebale o zid i to je to :)
belch Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 nisam imala pojma.. eto, znam za dogodine, kad cu zapravo moci da vozim bajs sledeci put :D
duda Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 film o vozacima koji textuju, autor Werner Herzog na šta se tu misli ?btw, hela je okačio ovaj video par postova iznad
Indy Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ups, nisam video.(Slanje text poruka na mobilnom).
duda Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (Slanje text poruka na mobilnom).aha, tako sam i mislilakoji moron moraš da budeš da bi radio tako nešto dok voziš ?
nera Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 aha, tako sam i mislilakoji moron moraš da budeš da bi radio tako nešto dok voziš ?Veliki, ali ja znam dosta ljudi koji to rade i svi samo odmahnu rukom na kritiku, u stilu ja pazim i kucam na slepo.Inace, gledala sam negde emisiju o vrstama kaznjavanja pijanih, drogiranih i nepazljivih vozaca, samo nisam sigurna da li je USA ili Australija. Uglavnom, kao deo kazne obavezni su da idu na "predavanja" gde slusaju uzivo price ljudi kojima je neko poginuo u saobracajci, mislim i neki koji su izazvali nesrece sa fatalnim ushodom. Sigurna sam da to ne bi promenilo svest svih ali svakako da moze pomoci.
JozoMujica Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ja sam kucao poruke dok vozim dok sam imao telefon sa normalnom tastataturom. Bez ijednog pogleda u ekran.Sa QUERTY i touch screenom, to je nemoguće.
Indy Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ja sam par puta otkucao kratki SMS na seoskim putevima, računam tamo nema policije. Međutim, pošto je to ovde debelo kažnjivo, više mi ne pada na pamet. Ako baš moram da se nekom javim, pozovem (handsfree).
Recommended Posts