Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted
kuci pa aktivno provedi vreme sa porodicom, posao
ma sve ok, vec potisnuo. Samo me interesije da li je momak preziveo, nema nista na vestima.
Posted (edited)
Upravo prisustvovao nesreci.45-tica iz koje sam izasao kod poste u Zemunu stotinak metara dalje se zakucala u biciklistu za kojeg se iskreno nadam da ce preziveti ali ono sto sam video na licu mesta mi ne ostavlja puno nade.
Upravo mi drugarica javila da je prisustvovala ovoj saobraćajnoj nesrećiBem ti sranjeSent this post by using Tapatalk 2 and HTC phone Edited by eye of the beholder
Posted

osecam se ko da mi je umro neko svoj.i neizmeran bes prema tom maloumnom vozacu.

Posted (edited)
Ceo Zemun je jedna crna tačka za bicikliste i pešake.
Glavna je najzajebanija, posebno ova dzada u centru. Supruga mi je za dlaku izbegla ludaka-motorcikluistu kod mekdonaldsa, inace automobili i motori zuje celom Glavnom velikom brzinom. Pre par meseci poginuo pesak dok je prelazio ulicu.Sto se ovog slucaja tice, nije mi jasna situacija ni krivica jer je autobus ostao u svojoj traci. Prosto ne znam kako je naleteo na momka i gde je ovaj bio - po svemu sudeci u traci autobusa. Mozda covek krenuo da skrece levo u ulicicu a sofer se nije zaustavio na crveno. Ne znam, nisam ovo trebao da vidim danas.Bas mi je tesko. Edited by CowBoy
Posted

aha, ja sam razumela da je bus obilazio pa nije bio u svojoj traci..

Posted

Ima ono sužavanje kada se ide od centra ka Cara Dušana i pred tim suženjem može da se skrene desno u neku jednosmernu uličicu (tu je i semafor) i debili se često zaleću pa iz te desne trake preseku to suženje i ulete u levu ispred nekoga. Skoro sam imao takvu situaciju i tom liku bih najradije otvorio lobanju nečim tupim.

Posted
Ima ono sužavanje kada se ide od centra ka Cara Dušana i pred tim suženjem može da se skrene desno u neku jednosmernu uličicu (tu je i semafor) i debili se često zaleću pa iz te desne trake preseku to suženje i ulete u levu ispred nekoga. Skoro sam imao takvu situaciju i tom liku bih najradije otvorio lobanju nečim tupim.
то се место на земунском зове "код Мухара", мени се исто то десило када сам био тамо.
Posted
aha, ja sam razumela da je bus obilazio pa nije bio u svojoj traci..
Na tom mestu valjda ima tri trake- bus je bio u srednjoj, kao da je obilazio nekoga. Ali biciklista svakako ne bi trebalo da vozi tu sem ako nije krenuo u skretanje. E sta je u tom momentu bilo na semaforu, ne znam.
Posted (edited)
Glavna je najzajebanija, posebno ova dzada u centru. Supruga mi je za dlaku izbegla ludaka-motorcikluistu kod mekdonaldsa, inace automobili i motori zuje celom Glavnom velikom brzinom. Pre par meseci poginuo pesak dok je prelazio ulicu.
Ni Prvomajska ne zaostaje uopšte.Ona traka za desno je katastrofalno urađena. Prvo stoje dva-tri znaka da je dozvoljeno i desno i pravo, a onda na samoj raskrsnici tek saznaješ da je obavezno desno. Pošto svaki dan prolazim tuda, obavezno se desi da neko nesmotreno uđe u tu traku. Neko pogreši, a neko iz obesti. Ali sam sto puta video da autobus kad je gužva ispred raskrsnice ostane u toj desnoj traci i onda na crveno svetlo se prebaci u susednu. Dodatni problem tu pravi što se za vozila iz suprotnog smera nekoliko sekundi ranije otvara semafor.Ali opet nisam razumeo situaciju koju si opisao. Autobus je ostao u svojoj traci, ali je bio u srednjoj kao da je obilazio nekoga. Kako je to moguće? Edited by IvanIvan
Posted (edited)

Moja greska: danas prosao tamo te se ispravljam - mislio sam da su dve trake ka Gardosu i jedna ka posti (zato sam rekao da je autobus bio u "svojoj traci") , ali je obrnuto. Dakle, autobus je presao preko pune linije i ubio coveka koji je isao u suprotnom pravcu, verovatno se prestrojivsi za skretanje u ulicu levo.Dakle, srednjom trakom se iz pravca poste ne moze ici.Kako god se okrene, vozac autobusa je kriv.

Edited by CowBoy
Posted

Čitam danas u novinama da je prema izjavama očevidaca biciklista pričao telefonom, išao cik-cak po putu i zakucao se u autobus čiji vozač nije ništa kriv. Ali, na stranu to, malo me buni da kad sam ja stigao tamo autobus je uredno stajao u svojoj traci. Ako je u drugoj traci došlo do kontakta, znači da se on za svaki slučaj preparkirao.

Posted

živa je i zdrava zahvaljujući auri sreće koja okružuje krkobabiće.

Do udesa je došlo van pešačkog prelaza. Devojčici je džip prešao preko stopala.
Posted (edited)
Čitam danas u novinama da je prema izjavama očevidaca biciklista pričao telefonom, išao cik-cak po putu i zakucao se u autobus čiji vozač nije ništa kriv. Ali, na stranu to, malo me buni da kad sam ja stigao tamo autobus je uredno stajao u svojoj traci. Ako je u drugoj traci došlo do kontakta, znači da se on za svaki slučaj preparkirao.
Ja sam prosao tamo minut posle udara - koliko se secam, autobus nije stajao uz bankinu vec dva metra dalje dakle preko, ispostavlja se, pune linije. E sad da li sam bio pod stresom pa se varam ali znam da je jedan tip iz menjacnice dobacio da je "bus krenuo u preticanje".+ je sofer koji je vozio tu 45-ticu u kojoj sam se zatekao bio nervozan, bahato gazio gas i cudno se ponasao.Odatle i moja reakcija na citavu stvar. Sa druge strane, sve vreme mi je nelogicno da je biciklista vozio toliko daleko od svoje bankine. Ako su izjave tih ocevidaca validne, bice da je biciklista bio ili pijan ili nadrogiran, trecu mogucnost ne mogu da izmastam (isao sredinom zloglasne Glavne pricao mobilnim i krivudao)Inace i biciklisti su katastrofa po Zemunu, ne mali broj puta video sam samoubice kako pice Glavnom po sredini, kao da voze kamion a ne sklopociju od desetak kila. Edited by CowBoy