Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted
vi niste normalni.
to mi rekli gospoja, kum, kumica, drugi kum...sada i ti :( :cry:
Posted
off u drugu priču sa BGdruma, koju mi je ispripovedao taksista.kaže čovek - a koliko sam razumela to se zbilo pre (koju) godinu - ženi mu nešto bilo pozlilo, te je on odvede u urgentni. tamo naleti na žrtve neobičnog udesa. mladić, vozač automobila, dosta povređen na krevetu u hodniku, neki njegov ortak i nekoliko policajaca koji stoje dalje.vozač automobila je vozio suludom brzinom niz požešku, naleteo na đubretarski kamion (koji se u tom trenutku nepropisno isparkiravao) i tako udario u njega da se kamion prevrnuo. u putničkom vozilu bilo više osoba, pri čemu je devojka na suvozačkom mestu stradala najviše i borili su se za njen život u trenutku kad se ova priča odvija.mladić sa nosila pokazuje rukom drugu da priđe, i tiho mu govori: - ajde reci da si ti vozio, ja sam dosta popio.epilog događaja: đubretari su bili osuđeni.posle sam čula i interesantnu priču iz banjičkog logora, al to već nije za ovu temu...
o ovome je danas izislo u blicu:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/397088/Montirani-snimak-teske-nesrece-dokaz-na-sudu
Posted

biciklista se vozi smederevcem iz pravca grada ka grockoj. mi idemo u suprotnom pravcu. biciklista daje znak lijevom rukom da skrece u sporednu ulicu. lik iza njega ga pretice uprkos tome sto je biciklista uredno digao ruku i za malo ne zgazi covjeka.

Posted

U subotu čujem sirenu negde u Stanislava Sremčevića, zvuk se polako pojačava i bliži Bulevaru. Ta ulica je jednosmerna nizbrdo, ka Vojislava Ilića, no pandurski Pežo 'ladno piči u kontra-smeru,uzbrdo, pod rotacijom i prolazi kroz raskrsnicu i ulazi u Batutovu. Sreća da niko nije išao tom ulicom u dozvoljenom smeru.

Posted
mrzim, ali mrzim ovakve debile.
Još su gori oni koji npr idu iza nekoga i onda kada ovaj staje ispred pešačkog prelaza, oni naglo promene traku da bi ga zaobišli. Više puta sam prisustvovao takvim scenama i mislim da takvima želim zakucavanje u banderu, kada im već dozvole nisu trajno oduzete.
Posted

Tako je jedan opalio mog caleta, negde u Oml. brigada. Na pesackom, iz trece trake

Posted

Ja mislim da bi ovakvi snimci trebalo da budu validni dokazi za podnošenje prijave protiv nekoga. Dakle policija da ohrabri ljude da šalju svoje snimke saobraćajnih prekršaja, siguran sam da bi time mnogi bili motivisani da nabave neku dashboard kameru.

Posted

Upravo prisustvovao nesreci.45-tica iz koje sam izasao kod poste u Zemunu stotinak metara dalje se zakucala u biciklistu za kojeg se iskreno nadam da ce preziveti ali ono sto sam video na licu mesta mi ne ostavlja puno nade.Shvatio sam da je momak isao iz suprotnog smera sredinom ulice a da je vozac autobusa ne videvsi ga krenuo u preticanje nekog automobila. Pri tom se 1 motorciklista zakucao u ledja autobusa koji je naglo zakocio, srecom coveku nije nista.btw sofer je sve vreme vozio kao da ga djavoli gone, nije konstatovao jednog momka koji ga je pre poste pitao da li bus ide pored neke skole. Sa druge strane, sta ce ovaj biciklista na sredini druma, da li se prestrojio da skrene levo, ne znam. Kako god, ovo mi je najpotresnije iskustvo (ukljucujuci slike sa mesta udesa) ikad.

Posted (edited)

Inace manijak je vozio (zbog vrucine) sa potpuno otvorenim prednjim vratima. Sada kad premotam film, u pitanju je verovatno nervoza+dekoncentrisanost.Jedan prijatelj (iskusan vozac) mi je rekao da se nesrece obicno desavaju sa 2 greske - dakle, ako jedan ne pazi drugi ce ga eskivirati. Ako obojica pogrese, doci ce do sudara.

Edited by CowBoy
Posted

kuci pa aktivno provedi vreme sa porodicom, posaoiz misli izbaci sta si video bar par danautice to i kad mislis da ne uticemalo resetovanja na safe mode nece da skodi