SleeperSleep Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 to je drugi odvratni deo ove nepodnosljive price. majmuni koji ne rade svoj posao, pa ljudi ginu.mada, ova volina sto je voila 120, taj bi pre ili kasnije nekom oduzeo zivot.
giuseppe Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Potpuno jasno. Znate li šta je X6? Kombajn koji može 250 kmh. Kad ti je to prvi automobil, sin si čiji već jesi i živiš ovde? Čudo je da nikog nije sahranio ranije. Edited July 19, 2013 by giuseppe
Bright Billy Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Ko zna kolko brzo je retard vozio. Kolko vidim na fotkama koje su mediji objavili, tragovi krvi su na skoro 50 metara od mesta udesa. Uzas totalni...edit. sad sam ponovo pogledao fotku na kuriru. nema 50 metara, al mislim da ima blizu 30. Edited July 19, 2013 by Bright Billy
kapetanm Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Zainteresovao sam se malo pa čitao statistiku - u prošloj godini je u Srbiji hvatano 150 pijanih dnevno! A to su samo oni koje je policija ulovila, a poginulo 650. Meni je neverovatno da kad postoji neka rizična tačka kako je Bili opisao, niko ništa ne preduzima, makar ležeće policajce
harper lee Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Potpuno jasno. Znate li šta je X6? Kombajn koji može 250 kmh. Kad ti je to prvi automobil, sin si čiji već jesi i živiš ovde? Čudo je da nikog nije sahranio ranije.On se valjda skoluje negde vani.
harper lee Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Koliko je tu ograničenje?Valjda je 50 km/h svuda u gradu, jedino ne znam za onu sekciju na auto-putu. Edited July 19, 2013 by harper lee
kapetanm Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Valjda je 50 km/h svuda u gradu, jedino ne zam za onu sekciju na auto-putu.Tamo je ponegde 80
Tale Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Koliko ovo može da se poredi sa Petrinim slučajem? Pravno, naravno.
harper lee Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 u novostima pise da je tu ogranicenje 40Moguce je da bude manje. Ja cak i ne vozim i ne znam sto se javljam uopste ali mi deluje logicno da ako negde postoji opste ogranicenje, ono moze da se dodatno smanji zbog bezbednosti na odredjenim delovima ali ne moze da se ide preko.
svashtabezneshto Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Za one sa slabijim stomakom bice pravi izazov da izdrze pranje Tajkunskoga Sina kroz PINK medije ali i one druge koji budu kolegi cinili uslugu.Čini mi se, na osnovu odgledanih vesti večeras (studio b i b92), da neće uslediti pranje već ignorisanje.
harper lee Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Čini mi se, na osnovu odgledanih vesti večeras (studio b i b92), da neće uslediti pranje već ignorisanje.Da, to uvek ostaje kao opcija. Doduse, isto bi bilo i da ne postoji ta posebna "zanimljivost" da je u pitanju Tajkunski Sin, ovako ce mozda neki Kurir da rabi preko uobicajene sihte.Ne znam, cela ova stvar je uzasna. Mozda je klinac ovako OK, nije jedini koji se glupirao sa 20 godina zivota, ali meni nije jasno kako svi Mitrovici ove zemlje ne shvataju da onog trenutka kad okrenu telefon da izbrisu neku mandatnu kaznu za "dete" jer je prebrzo vozilo oni, zapravo, stvaraju logicnu pretpostavku da ce se ovako nesto desiti. Mi pod hitno treba da promenimo ime u Republika Nece Valjda, taj stav nam je ionako najbitnija karakterna osobina.
wall Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Zašto sam pitao. Onaj ko premaši ograničenje za dvostruko/trostruko je siledžija i ubica.Jednostavno, to nije greška, to nije prekršaj.To je krivično delo, bez obzira na posledice.Sad, kao i neki drugi, ni ja ne razumem pravo, a više i ne pokušavam.Nemam problem što je ovaj balavac Mitrovićev sin, takvih vozača Srbija je puna...
Shan Jan Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Ne znam, cela ova stvar je uzasna. Mozda je klinac ovako OK, nije jedini koji se glupirao sa 20 godina zivota, ali meni nije jasno kako svi Mitrovici ove zemlje ne shvataju da onog trenutka kad okrenu telefon da izbrisu neku mandatnu kaznu za "dete" jer je prebrzo vozilo oni, zapravo, stvaraju logicnu pretpostavku da ce se ovako nesto desiti. Mi pod hitno treba da promenimo ime u Republika Nece Valjda, taj stav nam je ionako najbitnija karakterna osobina.Ma zasto mislis da ih je uopste briga? Mi smo republika Sve Je U Redu, mozes ubiti, ukrasti, raditi sta hoces, ako imas uticaja dobices uslovnu, narukvicu, premestaj, suspendovanje il penzionisanje iz crkve. Procice jos 100 godina dok i najrazvijenije demokratije ne postignu taj nivo empatije zakona prema pociniocima krivicnih dela
Recommended Posts