Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Pa dajte sto bi se oni oglasavali pa siguran sam da nisu odgovorni pa nisu oni prelazili ulicu ili vozili auto.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je sinoć oko 23.30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom “Pinka” maloletnu devojku A.B. (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće.
Posted

epilog je, dakle, poznat.boys will be boys...

Posted

Saučešće porodici. Nadam se da će naći način da se osvete.Za sve stavove i pozive na nasilje ne snosim odgovornost

Posted

Tuga i besSent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Beta

Posted

Ovom ce tata da kupi onu pokretnu "Cecinu bajbokanu" kao sto mu je kupio terenca da se kurci po Beogradu, a verovatno i vozacku dozvolu kako bi u tom kurcenju nekoga i ubio, posto ga je smaralo da uci da vozi. A i treba. Necemo valjda sad biti prestrogi pa unistiti 1 mladi zivot Tajkunskoga Sina kome je sad najteze i koji je u ocaju pobegao s mesta nesrece, naravno, kako bi se kod tatice osigurao da ce ga pravilnom upotrebom porodicnog bogatstva skinuti s kuke i smandrljati neku uslovnu kaznu.Za one sa slabijim stomakom bice pravi izazov da izdrze pranje Tajkunskoga Sina kroz PINK medije ali i one druge koji budu kolegi cinili uslugu.

Posted

jbg, verovatno bi i neko drugi sa 20 godina pobegao u datoj situaciji, mislim, ne moraš biti bahat pa da pobegneš, tu je strah i užas verovatno dominantno osećanjevelika većina mladih ljudi od 20 god je kod nas (nažalost) još uvek potpuno nezrela i nespremna za život, pogotovo ovakvi što su 100% zaštićeni i razmaženitako da se ovome do sada i ne čudim, zanimljivo je šta će biti daljene sumnjam da će tata to nekako da ispegla, te stoga,

Tuga i bes
+1
Posted

Inače, prešla je ulicu na crveno i nije bilo šanse da je vidi, tako da će se to sigurno koristiti na sudu kao "olakšavajuća okolnost". Vozio je 120.

Posted

Skoro je bio slučaj da se kamion po propisu uključivao u ulicu i da ga je zveknula bembara pri 120 na sat i neko je tu stradao. S obzirom da je tom prilikom okrivljen vozač kamiona, ne sumnjam da će i mladi Mitrović slobodan odšetati

Posted

Vozio je 120, to pod jedan, pod dva, pobegao je sa mesta nesreće, tako da nema šanse da dobije uslovnu ili nešto slično. Ali će biti neki minimum sigurno, ne sumnjam.

Posted

a jel' bilo očevidaca, tj. kako se zna da je ona prešla na crveno i kako se zna koliko je on vozio ?

Posted (edited)

Upravo sam i preneo informaciju od nekoga ko je imao tu nesreću da bude svedok. Izašla je iz mraka, iza automobila koji je bio parkiran i ja kao vozač znam koliko je teško reagovati u sličnoj situaciji, sve i da voziš 30. Tragedija kako god da okreneš

Edited by copkillah
Posted

ja često noću vozim kroz milana rakića. tu ima drvored (onaj deo od olimpa pa do supa otprilike) i te krošnje nekako zagušuju uličnu rasvetuužas koliko se pešaci ne vide kada prelaze preko uliceja tu bukvalno milim, užasavam se i na samu pomisao da naletim na nekoga