goofs Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 do jaja kako se oni razvoze, spletkare, dogovaraju, pregovaraju i cmizdre dok ovaj krvari na smrt u gepekuje l sad djeks dobija one pare?
assück Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 koji je klinac sa ovom 12 epizodom? ne mogu da nadjem ni jednu verziju a da nema onaj .txt fajl di kaze da moze samo da se gleda sa windows media playerom, i naravno, nece da mi pusti u istom. jel neko gledao, jel neko ima neki normalan torrent za normalnu verziju?
Hella Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 malo si poranio, 12. epizoda se pušća 03.12.13.
goofs Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 nema ove nedelje skoro nista od serija zbog Tenksgivinga
Feindouno Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Jel nece biti sledece sezone?Nadam se da ce neko biti ljubazan da napise neki remize za nas koji nismo izdrzali :(
goofs Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Bice, sedma je poslednja (valjda).Remize tesko da ces da dobijes posto je serija postala spageti i imalo bi da se pise i pise, a sve je tolko imbecilno da ti presedne
Feindouno Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Pa dobro, napisi samo na koju foru ih je Djeks sve pobedijo
ZokiAsov Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pa ukratko decko je neverovatno pametan i lukav. Napravio je dilove sa svima mogucim, rirom, kinezima, pokojnim klejom, tuzilastvom, i na kraju ih sve pobio. Doduse debelu crnkinju jos nije, ali ne znaci da nece. Toliko je dobro isplanirao sve da nista ni u jednom trenutku nije moglo da krene po zlu i ispalo je bas onako kako je on zamislio, na odusevljenje objektivne publike. Jednom recju, Djeks je decko car, Bizmark i Makijaveli govna da mu jedu malom kasicom.
goofs Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 leptejebo kakav završetak đema izbola teru na mrtvo roštiljskom viljuškom, tu upada ruzvelt koga đus ubija s leđa i odlazi vidžalenti, pošto mu je pre toga đeks poručio da ga je izdao kod nera. pri tom se đeks nagodio sa matorom vitni hjuston da se preda u tvorza a da ostave teru i đecu na miru. i još, mehikanci i nero pobiše neke crnčuge, nero dampira đemu, ona na kraju odlazi anseru koj će verovatno, konačno, nakon svih ovih godina, dobit pičke. bobi ostaje kao el prezidente. iznervirah se zbog količine gluposti i samo dok sam pisao ovo. bulja serija
Lrd Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Počeo sam ovo i stigao do treće sezone i sada se užasno mučim jer je ova treća sezona kao neki neinspirisani Živko Nikolić. Završiću treću sad kad sam počeo, ali vredi li dalje da se gleda?
Lrd Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Tako mi je i delovalo. Hvala. Ima drugih serija da se gledaju.
goofs Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ruku na srce, 4ta sezona jos uvek drzi kakvu-takvu tenziju i neki, uslovno receno, smislen zaplet. 5ta je uzas, a 6ta je tek jeziva.
Кристофер Лумумбо Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 cim pankeri pobegli sa foruma, a hella ga izdao za kilo skembica, nema ko da prati seriju.
Recommended Posts