Jump to content
IGNORED

sons of anarchy

assück

Recommended Posts

Posted

do jaja kako se oni razvoze, spletkare, dogovaraju, pregovaraju i cmizdre dok ovaj krvari na smrt u gepekuje l sad djeks dobija one pare?

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goofs

44

• assück

34

• Feindouno

31

• Кристофер Лумумбо

15

Posted

koji je klinac sa ovom 12 epizodom? ne mogu da nadjem ni jednu verziju a da nema onaj .txt fajl di kaze da moze samo da se gleda sa windows media playerom, i naravno, nece da mi pusti u istom. jel neko gledao, jel neko ima neki normalan torrent za normalnu verziju?

Posted

malo si poranio, 12. epizoda se pušća 03.12.13. :fantom:

Posted

nema ove nedelje skoro nista od serija zbog Tenksgivinga

Posted

Jel nece biti sledece sezone™?Nadam se da ce neko biti ljubazan da napise neki remize™ za nas koji nismo izdrzali :(

Posted

Bice, sedma je poslednja (valjda).Remize tesko da ces da dobijes posto je serija postala spageti i imalo bi da se pise i pise, a sve je tolko imbecilno da ti presedne

Posted

Pa dobro, napisi samo na koju foru ih je Djeks sve pobedijo™

Posted

Pa ukratko decko je neverovatno pametan i lukav. Napravio je dilove sa svima mogucim, rirom, kinezima, pokojnim klejom, tuzilastvom, i na kraju ih sve pobio. Doduse debelu crnkinju jos nije, ali ne znaci da nece. Toliko je dobro isplanirao sve da nista ni u jednom trenutku nije moglo da krene po zlu i ispalo je bas onako kako je on zamislio, na odusevljenje objektivne publike. Jednom recju, Djeks je decko car, Bizmark i Makijaveli govna da mu jedu malom kasicom.

Posted

leptejebo kakav završetak

đema izbola teru na mrtvo roštiljskom viljuškom, tu upada ruzvelt koga đus ubija s leđa i odlazi vidžalenti, pošto mu je pre toga đeks poručio da ga je izdao kod nera. pri tom se đeks nagodio sa matorom vitni hjuston da se preda u tvorza a da ostave teru i đecu na miru. i još, mehikanci i nero pobiše neke crnčuge, nero dampira đemu, ona na kraju odlazi anseru koj će verovatno, konačno, nakon svih ovih godina, dobit pičke. bobi ostaje kao el prezidente.

iznervirah se zbog količine gluposti i samo dok sam pisao ovo. bulja serija

• 6 months later...
Posted

Počeo sam ovo i stigao do treće sezone i sada se užasno mučim jer je ova treća sezona kao neki neinspirisani Živko Nikolić.

Završiću treću sad kad sam počeo, ali vredi li dalje da se gleda?

Posted

Ne. Vec si otisao predaleko.

Posted

Tako mi je i delovalo. Hvala. Ima drugih serija da se gledaju.

Posted

Ruku na srce, 4ta sezona jos uvek drzi kakvu-takvu tenziju i neki, uslovno receno, smislen zaplet. 5ta je uzas, a 6ta je tek jeziva.

• 2 months later...
Posted

cim pankeri pobegli sa foruma, a hella ga izdao za kilo skembica, nema ko da prati seriju.