Zavrzan Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 SOA uzasno varira po sezonama <_< U Shield-u se bar u skoro svaj epizodi reshavao slucaj-dva nezavisno od glavne radnje i kvalitetnije popunjavalo vreme Shield>>>SOA
ducca Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Shield je druga dimenzija za SOA. Prve 2 sezone su bile fina zabava, od tad muka ziva...
Ravanelli Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) - Edited September 17, 2013 by Ravanelli
Feindouno Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Sve se kao nadam da je ovo posljednja sezona pa mi glupo da prestanem da gledam al ovo je stvarno
Feindouno Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Dobra, ajde.Onaj marsal je bio rijetko plitak i lose odglumljen lik, uz to i skroz nepotreban i lijepo je sto su ga sklonili
Feindouno Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Sat vremena smaranja i minut akcije :yawn2:Naravno sve je bolno predvidivo, jasno je bilo sta se sprema.
mustang Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 nista mi posebno serija...ali ocekujem ni manje ni vise da ce charli biti posle 50 shades the most sexy man alive i sve ostalo ...a la leo posle titanka, patison posle twilight
salerokada Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Pod utiskom da neki pametni ljudi gledaju i komntarišu ovu seriju na forumu (a i šire) naterao sam se da pogledam 6 epizoda serije.Ali, više ne mogu. Odustajem. Red pozerskog kurčenja, red sapunice. Dušu dalo za Fox life. Ili kao što Hastler reče da zameni Sulejmana na Prvoj. Glavni lik koji glumi da je kul tako što se gega dok hoda i nosi pantalone nisko na kukovima. Bad motherfuccka...
Hella Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 meni prvih pet sezona bilo super, ali onda je došo bb i jebi ga sad.
Renegade Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Pod utiskom da neki pametni ljudi gledaju i komntarišu ovu seriju na forumu (a i šire) naterao sam se da pogledam 6 epizoda serije.Ali, više ne mogu. Odustajem. Red pozerskog kurčenja, red sapunice. Dušu dalo za Fox life. Ili kao što Hastler reče da zameni Sulejmana na Prvoj. Glavni lik koji glumi da je kul tako što se gega dok hoda i nosi pantalone nisko na kukovima. Bad motherfuccka...Ja imam isti utisak. Nerviraju me i likovi i glumci i sve i opet gledam.
salerokada Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Morao bih da zažmurim na mnogo stvari da bi mi serija bila dobra. Možda je fora u motorima i oružju. Ljudi vole takve stvari pa onda ignorišu lošu glumu, intrige i slične stvari.
Feindouno Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Tarin performans Pa ovo nije dostojno ni termina za sapunice nakon dnevnika
Recommended Posts