Ravanelli Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 a nije znao da mu je polu-sestra? kapiram da uskoro saznaje saznaje da je slučajno oplodio svoju polumajku i napravio četirišestine-sebe. tada će to biti dostojno jedne prave sapunjare
scab Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 brojim sitno...http://www.youtube.com/watch?v=muv88d1CjJghttp://www.youtube.com/watch?v=K6szSwFS4PI
assück Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 toliko je proslo da sam vec i zaboravio sve nemoguce zaplete iz zadnje sezone :(
goofs Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja sam procitao negde da je Djeks prihvatio ulogu u Fifti Shejds of Grej tako da od sada navijam iskljucivo za Kleja.
mammy two shoes Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 toliko je proslo da sam vec i zaboravio sve nemoguce zaplete iz zadnje sezone :(koliko mene sećanje služi sezona se završila tako što se stara fuksa džema rešila muža i snahe, uzela sinčića i unučiće za ručice, zadržala nera za onotm , a ansera za sve ostalo što joj zatreba.
Filipenko Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Za Đemu me ne bi nimalo čudilo da je žena nekog scenariste, režisera, producenta...nemam drugo objašnjenje...
goofs Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) Kurt Sater (Oto iz serije) je tvorac i pisac serije. Djema mu je zena u stvarnom zivotu, cesto i ona pise i rezira neke epizode.edit: a otpevala je i saundtrek! Edited September 9, 2013 by goofs
Skyhighatrist Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Kurt Sater (Oto iz serije) je tvorac i pisac serije. Djema mu je zena u stvarnom zivotu, cesto i ona pise i rezira neke epizode.edit: a otpevala je i saundtrek!
Filipenko Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Mala devojčica ima neprirodno veliku levu podlakticu, i iznenađen sam da su joj dali da se tetovira.Sin je gej.
assück Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 da, da, odlican koliko li nas jos ceka veleobrta sto se tice Dzeme, crnaca koji traze Tigovu glavu, Dzeksa i Tare, Djusa i Kleja... smaraju brate
Recommended Posts