Jump to content

sons of anarchy

Featured Replies

a nije znao da mu je polu-sestra? kapiram da uskoro saznaje saznaje da je slučajno oplodio svoju polumajku i napravio četirišestine-sebe. tada će to biti dostojno jedne prave sapunjare

• 9 months later...
  • Author

toliko je proslo da sam vec i zaboravio sve nemoguce zaplete iz zadnje sezone :(

Ja sam procitao negde da je Djeks prihvatio ulogu u Fifti Shejds of Grej tako da od sada navijam iskljucivo za Kleja.

toliko je proslo da sam vec i zaboravio sve nemoguce zaplete iz zadnje sezone :(
koliko mene sećanje služi sezona se završila tako što se stara fuksa džema rešila muža i snahe, uzela sinčića i unučiće za ručice, zadržala nera za onotm , a ansera za sve ostalo što joj zatreba.
  • Author

da, snaha je u tvorzi!

Za Đemu me ne bi nimalo čudilo da je žena nekog scenariste, režisera, producenta...nemam drugo objašnjenje...

Kurt Sater (Oto iz serije) je tvorac i pisac serije. Djema mu je zena u stvarnom zivotu, cesto i ona pise i rezira neke epizode.edit: a otpevala je i saundtrek!

Edited by goofs

:isuse:

setimo se ovog puta njene najveće uloge484698_368930146547644_1178585102_n.png

Filipenko pobedijo™ :lolol:

Kurt Sater (Oto iz serije) je tvorac i pisac serije. Djema mu je zena u stvarnom zivotu, cesto i ona pise i rezira neke epizode.edit: a otpevala je i saundtrek!
BLsUqCdCEAQ4Gi7.jpg

Mala devojčica ima neprirodno veliku levu podlakticu, i iznenađen sam da su joj dali da se tetovira.Sin je gej.

Odlican pocetak 6.. sezone :isuse:

• Author

da, da, odlican

koliko li nas jos ceka veleobrta sto se tice Dzeme, crnaca koji traze Tigovu glavu, Dzeksa i Tare, Djusa i Kleja... smaraju brate