ZokiAsov Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.
Кристофер Лумумбо Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.
scab Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.bojim se da tiga ne pali naročito živo meso, a đeks može da postane samo eminem...
goofs Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 and we have a winner! pašenog je brat/maršal!ode Klej mnogo tiše nego što je ovih 5 sezona nagoveštavalo
Filipenko Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jedva čekam sezonu 6, koja će cela biti posvećena Džeminom boravku u Belfastu.
goofs Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 el gledao neko? totalno mnjah finale mnjah sezone. jedino je Otto
Mp40 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 oto!!Tu sam skonto da je je ipak Klub iznad svega... Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!!
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nisam gledao finale, nisam ni znao da je izasla sezona, zato sam i usao na topik. zelim da vam porucim da ga duvate.
ZokiAsov Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Kolko je Dzeks lukav i zajeban postao , Oto fon Bizmark govna da mu jede.
goofs Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Kolko je DzeksDjeks lukav i zajeban postao , Oto fon Bizmark govna da mu jede.
Mp40 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 skonto sam, dok sam se tusiro i mislio na Djeksa, da je ovaj kraj sezone obrnuti kraj prosle sezone!
Кристофер Лумумбо Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!! i tu krece boy band pesma. djeks je onaj zajeban sto ima tetovaze, nosi koznu jaknu i vezanu maramu.
3opge Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 tek sad gledam cetvrtu, jebena biblija.al nista nije jace od onoga u trecoj kad Djeks skoro kresne polusestru, jebote najezio sam se.
Recommended Posts