Jump to content
IGNORED

sons of anarchy

assück

Recommended Posts

Posted

U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goofs

44

• assück

34

• Feindouno

31

• Кристофер Лумумбо

15

Posted
U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.
:lolol:
Posted
bojim se da tiga ne pali naročito živo meso, a đeks može da postane samo eminem...
Posted

and we have a winner!

pašenog je brat/maršal!ode Klej mnogo tiše nego što je ovih 5 sezona nagoveštavalo

Posted

Jedva čekam sezonu 6, koja će cela biti posvećena Džeminom boravku u Belfastu.

Posted

el gledao neko? totalno mnjah finale mnjah sezone. jedino je Otto :blink:

Posted

oto!!Tu sam skonto da je je ipak Klub iznad svega... Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!!

Posted

nisam gledao finale, nisam ni znao da je izasla sezona, zato sam i usao na topik. zelim da vam porucim da ga duvate.

Posted

Kolko je Dzeks lukav i zajeban postao , Oto fon Bizmark govna da mu jede.

Posted
Kolko je DzeksDjeks lukav i zajeban postao , Oto fon Bizmark govna da mu jede.
Posted

skonto sam, dok sam se tusiro i mislio na Djeksa, da je ovaj kraj sezone obrnuti kraj prosle sezone!

Posted
Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!!
i tu krece boy band pesma. djeks je onaj zajeban sto ima tetovaze, nosi koznu jaknu i vezanu maramu.
Posted

tek sad gledam cetvrtu, jebena biblija.al nista nije jace od onoga u trecoj kad Djeks skoro kresne polusestru, jebote najezio sam se.