November 27, 201212 yr U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.
November 27, 201212 yr U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.
November 27, 201212 yr U poslednjoj sezoni dzema konacno daje picke anseru, dzeks postaje crnac, a klej i tig izlaze iz ormana i vencavaju se na ulicama San Franciska.bojim se da tiga ne pali naročito živo meso, a đeks može da postane samo eminem...
November 28, 201212 yr and we have a winner! pašenog je brat/maršal!ode Klej mnogo tiše nego što je ovih 5 sezona nagoveštavalo
November 29, 201212 yr Jedva čekam sezonu 6, koja će cela biti posvećena Džeminom boravku u Belfastu.
December 5, 201212 yr oto!!Tu sam skonto da je je ipak Klub iznad svega... Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!!
December 5, 201212 yr nisam gledao finale, nisam ni znao da je izasla sezona, zato sam i usao na topik. zelim da vam porucim da ga duvate.
December 6, 201212 yr skonto sam, dok sam se tusiro i mislio na Djeksa, da je ovaj kraj sezone obrnuti kraj prosle sezone!
December 8, 201212 yr Djeksovim glasom: I'm protecting my club!!! i tu krece boy band pesma. djeks je onaj zajeban sto ima tetovaze, nosi koznu jaknu i vezanu maramu.
December 8, 201212 yr tek sad gledam cetvrtu, jebena biblija.al nista nije jace od onoga u trecoj kad Djeks skoro kresne polusestru, jebote najezio sam se.