Jump to content
IGNORED

sons of anarchy

assück

Recommended Posts

Posted

Epizoda dosta bolja od prethodnih nekoliko, zadovoljan sam.Ko je Atouov™ mucitelj?

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• goofs

44

• assück

34

• Feindouno

31

• Кристофер Лумумбо

15

Posted

možda muž od one medicinske sestre što je oto ubio?

Posted

Oh™Nece valjda smarati sa nekom oko za oko, pasta za zube™ patetikom.Ocekujem da se u narednim epizodama Nirou™ vrati kriminalu, da strada™ Tera i/ili neko od djece i Djeks™ shvati da od njegovog fantasticnog plana nece biti nista.

Posted
možda muž od one medicinske sestre što je oto ubio?
+1brat, muz, svekar, pasenog, jasno je da je vendetta u pitanju
Posted
+1brat, muz, svekar, pasenog, jasno je da je vendetta u pitanju
a u poslednjoj sceni je krenuo na taru i decu
Posted

dosta akcije, ali smara to konstantno polazenje po zlu svega sto moze da podje po zlu.

Posted

meni su odvratne scene zverskog premlaćivanja nekog kad god se ukaže prilika, a humora makar i prostačkog nigde ni u tragovima.

Posted

pa kakav humor, vidis da se ozbiljne stvari dogadjaju!

Posted

producenti im ne daju čak ni da psuju. oribali im usta sapunom. nigde fuck, umesto toga shit. svi vode računa o rečniku, da se slučajno među onih sto reči koje koriste ne nađe nešto nepoćudno, ali zato jax drobi zatvorskom čuvaru glavu staklenom kuglom sa snegom sa guštom (to pod pretpostavkom da to lepotantm ume da odglumi).

Posted

mene vise brine sto zavera & izdaja vreba na sve strane. tig, bobby... clay je neunistiv

Posted

Claya cemo gledati dok se ne ubije sam kad mu dosadi spletkarenje™Djus me od pocetka nervira, glup je ko dva kurca, nadam se da ce ga ubiti uskoro.

Posted

meni Djus OK, jos od "ko ce to da plati"

Posted

Skapirao sam zasto kidaju likove, jednog po jednog - da bi Djema i Ataou dobili vise skrining tajma. Pare mogu da stavim da se serija zavrsava tako sto svi ginu, a njih dvoje beze u sumrak, kao jedini preostali clan Sinova Anarhije i kraljica majka.

Posted (edited)

Ima li nagovestaja da ovo moze biti zadnja sezona ili ce jos da mute i presipaju iz supljeg u prazno?edit: +1 za goofsovu teoriju

Edited by ducca
Posted

Naprotiv, mislim da je potpisano već za još 2 sezone po 1+1 sistemu.