dig_chohano Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
ToniAdams Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.pa to kontam i vozac iz istiomenog filma slusa. 5/5
teacher Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.reci jel na treši ima izvezenu škorpiju (koju mi što poštivamo horoskop, znamo šta je) ili GTFO.
dig_chohano Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.
teacher Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.Prosto vizueliziram sloumoušn sisanje čačkalice u tvojim rečima...
korindjar Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.to učitava smisao u tišinu i zenuje
kobni zelaya Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. To je verzija za siromašnu decu, prodaju ga zalepljenog za naslon, ne može da se odvoji.
dig_chohano Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.
Lancia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.znao sam.
teacher Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja sam očekivao neki vintage VW, tipa Scirocco, da možemo da osetimo i neku čar Mediterana ...
Lancia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.sta bre svapsko, samo motor, platforma...cija je cackalica, a?¿
Recommended Posts