Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted

Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.

Posted
Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
pa to kontam i vozac iz istiomenog filma slusa. 5/5
Posted
Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
reci jel na treši ima izvezenu škorpiju (koju mi što poštivamo horoskop, znamo šta je) ili GTFO.
Posted

meni je bitnije da li agresivno cuti?

Posted

Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.

Posted
Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.
Prosto vizueliziram sloumoušn sisanje čačkalice u tvojim rečima...
Posted
to učitava smisao u tišinu i zenuje
Posted (edited)
ox281266692296563413.jpg:wub:+ox281266692242660741.jpgcool.gif Edited by ToniAdams
Posted
Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta.
To je verzija za siromašnu decu, prodaju ga zalepljenog za naslon, ne može da se odvoji.
Posted

Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.

Posted
Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.
znao sam.
Posted

fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.

Posted

ja sam očekivao neki vintage VW, tipa Scirocco, da možemo da osetimo i neku čar Mediterana ...

Posted
fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.
sta bre svapsko, samo motor, platforma...cija je cackalica, a?¿