April 2, 201213 yr Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
April 2, 201213 yr Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.pa to kontam i vozac iz istiomenog filma slusa. 5/5
April 2, 201213 yr Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.reci jel na treši ima izvezenu škorpiju (koju mi što poštivamo horoskop, znamo šta je) ili GTFO.
April 2, 201213 yr Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.
April 2, 201213 yr Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.Prosto vizueliziram sloumoušn sisanje čačkalice u tvojim rečima...
April 2, 201213 yr Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.to učitava smisao u tišinu i zenuje
April 2, 201213 yr Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. To je verzija za siromašnu decu, prodaju ga zalepljenog za naslon, ne može da se odvoji.
April 2, 201213 yr ja sam očekivao neki vintage VW, tipa Scirocco, da možemo da osetimo i neku čar Mediterana ...
April 2, 201213 yr fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.sta bre svapsko, samo motor, platforma...cija je cackalica, a?¿