Jump to content

Drive (2011)

Featured Replies

Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.

Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
pa to kontam i vozac iz istiomenog filma slusa. 5/5
Videh juče u Utrehtu žrtvu Drivea. Otvoren prozor na kolima, naočare za sunce, srebrnosivi gornji deo treše, rukavice za vožnju i čačkalonzi u zubima. Do duše, sa zvučnika dopire neka NL Šabananarama.
reci jel na treši ima izvezenu škorpiju (koju mi što poštivamo horoskop, znamo šta je) ili GTFO.

meni je bitnije da li agresivno cuti?

Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.

to je onda to, 5/5

Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta. A ćuti najagresivnije, stoji kod neke mikro raskrsnice i blene preko naučara u neku zamišljenu tačku na 30cm ispod levog retrovizora, kockice iz kaldrme iskaču od siline pogleda.
Prosto vizueliziram sloumoušn sisanje čačkalice u tvojim rečima...
to učitava smisao u tišinu i zenuje
ox281266692296563413.jpg:wub:+ox281266692242660741.jpgcool.gif

Edited by ToniAdams

Ne znam jel ima škorpiju, bio naslonjen na naslon sedišta.
To je verzija za siromašnu decu, prodaju ga zalepljenog za naslon, ne može da se odvoji.

Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.

Samo da znate da je NL Chevy Impala Seat Ibiza.
znao sam.

fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.

ja sam očekivao neki vintage VW, tipa Scirocco, da možemo da osetimo i neku čar Mediterana ...

fala kurcu, svapsko avto. zna drajver.
sta bre svapsko, samo motor, platforma...cija je cackalica, a?¿