Jump to content
IGNORED

Drive (2011)

3opge

Recommended Posts

Posted

opet mi se gleda i veoma sam uzbudjen zbog toga.

kupio i sat:http://www.skagen.com/en-US/item/958XLSL.fx

Posted

kupio i sat:http://www.skagen.com/en-US/item/958XLSL.fx

:wub: zavist
Posted
p4yo4.jpg
strasno je sto ti je kicec prijatelj na FB. brzo sakri to!
Posted

On je prijatelj svima na FB (otvoren mu profil).

Posted (edited)
Pa ti ga skini, ima ga na internetu majkemi.Moz ga onda gledat' kol'ko puta oces. Sto si inteligentniji i potkovaniji, iznalazices sve vise novih i novih veza&referenci, Drive je rupa bez dna za one koji zele rupu bez dna.edit: sta, i Kicicu se nenadjebivo dopada??? ujebenti, sve jasnije uvidjam da je greska u meni Edited by CowBoy
Posted
On je prijatelj svima na FB (otvoren mu profil).
kicic je dakle ko isus!
Posted
Pa ti ga skini, ima ga na internetu majkemi.Moz ga onda gledat' kol'ko puta oces. Sto si inteligentniji i potkovaniji, iznalazices sve vise novih i novih veza&referenci, Drive je rupa bez dna za one koji zele rupu bez dna.edit: sta, i Kicicu se nenadjebivo dopada??? ujebenti, sve jasnije uvidjam da je greska u meni
E nek si mu objasnio. zorge je izmislio termin guglanje kad je isti tek nagovestio da ce da ugrozi Yahoo.
Posted
kicic je dakle ko isus!
Primecujem da u vec dva posta skreces paznju s cinjenice da se zajedno s Kicicem lozis na Drive.Gonicemo te po vise, ili makar po tom jednom osnovu.
Posted

ja sam uhvatila mog sofera(!), servera poste i seksopatologa kako gleda video "how to look like ryan gosling".

Posted
E nek si mu objasnio. zorge je izmislio termin guglanje kad je isti tek nagovestio da ce da ugrozi Yahoo.
Salim se ja sa Zorgetom na svoj neinteligentan i neslan nacin.Puanta je da ne kapiram zasto bih na forumu objavljivao da cu, eto, danas ponovo da gledam npr. Matrix. Sem ako to nema neko dublje, skrivenije, sudbinsko znacenje.A Matrix ko Matrix.
Posted
ja sam uhvatila mog sofera(!), servera poste i seksopatologa kako gleda video "how to look like ryan gosling".
imas sofera!? u went places.@venom: pa sta! pouzdano znam da kicicdeathtopicic obozava the wire & kuma. isli smo nekada u isti video klub.
Posted (edited)
imas sofera!? u went places.@venom: pa sta! pouzdano znam da kicicdeathtopicic obozava the wire & kuma. isli smo nekada u isti video klub.
Kuma vole svi domacini meko/stomakashi sveta. Sve sto voli da gleda fuzbal mora da voli da gleda i Kuma jer, jel'te, sve sto su naucili u zivotu naucili su dok su mafijasili/igrali fuzbal. Edited by CowBoy
Posted
ajde, dobro. prepričaj nam ga... kad si već toliko navalio sa tim drajvovanjemnama koji se nismo udostojili pogledati to
cak i preprican je za fegete koji nose jakne ko milan strljic.