March 15, 201213 yr bogami, na ivicu stola. da vidimo kako će se kim-boo poo izbaviti iz nezavidnog položaja.
March 15, 201213 yr Morao sam na premotavanje da pogledam još jednom film da bih mogao da napišem odgovor Kimu. Možda me je time, u stvari, dobio?
March 15, 201213 yr bogami, na ivicu stola. da vidimo kako će se kim-boo poo izbaviti iz nezavidnog položaja.Nekom akrobatskom vratolomijom, bez sumnje.
March 15, 201213 yr Nekom akrobatskom vratolomijom, bez sumnje.prešaltaće se na ničea. hmm...niče, čudi me da se nije toga već setio...
March 15, 201213 yr hmm...niče, čudi me da se nije toga već setio...+1Shofer je, da se tako izrazim, 1 tipicni ubermensch
March 15, 201213 yr Morao sam na premotavanje da pogledam još jednom film da bih mogao da napišem odgovor Kimu. Možda me je time, u stvari, dobio? taman da se postigne neki normalan tempo, ja bih rekla.dobar mec, prava uzivancija :)
March 15, 201213 yr taman da se postigne neki normalan tempo, ja bih rekla.To je zato sto si slusala Stonese previse. Da si (kao ja) oduvek preferirala Enoa, onda bi ti film proticao taman ispravnim tempom.
March 15, 201213 yr Au, kako je zelaya zakovao. Čitam treći put njegov post (iako ima previše slova za mene) i ne znam đe tačno da metnem hail. Verovatno na sve.