Djolle Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 ko je trener aleksinca ove sezone? sreo komšiju kog nisam video 100god. a znam da se bavio basketom, i kaže mi da je sad trener aleksinca, a prošle sezone je bio u laškom. a sad da mi poklone tri careva grada ja ne bi znao kako se čovek zove Trebalo bi da je Predrag Jaćimović.
Кристофер Лумумбо Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 u hanu neki debil udario sudiju, prekinuta utakmica minut pre kraja
Djolle Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Sad cuh od kolega, neka pijanica. Inace, incidentu prethodio faul u napadu i tehnicka igracu Aleksinca.
Кристофер Лумумбо Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Sad cuh od kolega, neka pijanica. Inace, incidentu prethodio faul u napadu i tehnicka igracu Aleksinca. ma idiot klasican, takav je i na fudbalu i na kosarci. debil, treba ga strpati u zatvor. igraci su se smorili totalno, stigli su od -14 do -1, imali su tehnicku i napad na minut do kraja.
Have_Fun Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 pise sve u opisu klipa U 13. kolu Prve muške regionalne lige Istok OKK Junior je ugostio ekipu Bora. Utakmica je prekinuta u drugoj četvrtini nakon što su igrači Bora fizički napali sudiju.
Jozef K. Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 pise sve u opisu klipa Hvala. Gledam preko telefona. Nisam video.
Djolle Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Tuga. Moja liga. Bilo je pitanje vremena kad će se desiti ovako nesto. Skoro da nema utakmice koju sam sudio ove godine, a da nije bilo tehničkih, diskvalifikujućih, prijava protiv učesnika... Ponašanje uličarsko, sve sam bliži odluci da batalim jer ovo sve manje liči na košarku.
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Tuga. Moja liga. Bilo je pitanje vremena kad će se desiti ovako nesto. Skoro da nema utakmice koju sam sudio ove godine, a da nije bilo tehničkih, diskvalifikujućih, prijava protiv učesnika... Ponašanje uličarsko, sve sam bliži odluci da batalim jer ovo sve manje liči na košarku. kakva kazna se ocekuje? nadam se da se ovaj vise nece baviti kosarkom.
Djolle Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 U sličnim situacijama ranije, bila je doživotna suspenzija.
Djolle Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 На основу чл. 30 Правилника о такмичењу КСС и члана 26. Пропозиција такмичења КСС, утакмица ОКК ЈУНИОР – КК БОР РТБ, региструје се службеним резултатом 20:0 за екипу ОКК ЈУНИОР, и екипа КК БОР РТБ добија нула бодова у пласману за ову утакмицу. - По чл. 53 д/2 и 53 г/2 Пропозиција такмичења кажњава се КК Бор РТБ за трећу ТГ играча Росић Владимира са 2.000 дин. - По чл. 53 д/2 Пропозиција такмичења кажњава се КК Бор РТБ за ТГ играча Огњеновић Марка са 1.000 дин. - По чл. 53 е/1 Пропозиција такмичења, кажњава се играч КК Бор РТБ, Огњеновић Марко као виновник инцидента са 30.000,00 динара. - По чл. 53 е/2 Пропозиција такмичења, кажњава се играч КК Бор РТБ, Росић Владимир као учесник инцидента инцидента са 12.000,00 динара. - Комесар такмичења на основу члана 53 е Пропозиција такмичења подноси пријаву Дисциплинском суду КСС, против играча КК Бора РТБ, Огњеновић Марка и Росић Владимира. - Суспендују се играчи КК Бор РТБ, Огњеновић Марко и Росић Владимир до окончања дисциплинског поступка. - Опомиње се екипа ОКК ЈУНИОР, на неовлашћено коришћење службеног материјала са утакмице ОКК ЈУНИОР – КК БОР РТБ и достављања средствима информисања. :)
Recommended Posts