Jump to content
IGNORED

nize lige

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ma znam, nego treca pobeda u nizu. imali smo 4 izgubljene na jednu loptu. prosle sezone smo takve tekme dobijali.

• 1 month later...
  • Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

81

• Moća

77

• ficfiric

42

• Djolle

35

Posted

odrali smo proleter sa 20 razlike.moglo da bude i vise. sanel drzao cas kosarke.

zasto cutite? :misko:

Posted

zasto cutite? :misko:

malopre sam hteo da pitam kako je bilo. jebiga nema sanse da se igra bez dva igraca. imamo jeben raspored, a vec smo pukli dve uzastopno. bez vlajsa i milosa, bice mnogo cupavo. ali takva je sudbina velikih, kk pirot, partizan, cikago :lolol: . mada cujem da je sani imao sut za pobedu.

Posted

nisam gledao, u beogradu sa,.mi imamo dosta dobar raspored do kraja.

Posted

imate sad i bolji skor sa nama, tako da ste sigurno bezbedni

• 4 weeks later...
Posted

Interesantni situacija u prvoj srpskoj ligi - grupa istok. Nis i Zdravlje Leskovac su izjednaceni na tabeli, izjednaceni su i u medjusobnim duelima tako da odlucuje ukupni kos kolicnik. Rezultati danasnjih utakmica ovih klubova su Nis - Bor 151:62, Zdravlje - Jablanica 147:58. :)

Posted

Djolle, situacija je i previse interesantna, ovakvo namestanje odavno nije vidjeno:D

Posted

Cirkus preti da kulminira u poslednjem kolu. Nis ima bolju kos razliku za 22 poena i docekuje Jablanicu, dok Zdravlje igra takodje kuci sa Zajecarom. Jablanica i Zajecar su inace najslabije ekipe u ligi. Bice veselo... 

Posted

Nis 120:79

Zdravlje 141:66

Zdravlje +2 kos razlika

Posted

nba kosarka na jugu :Hail::lolol:

Posted

premad anasnjem ruznalu ove dve utakmice u pocele u isto vreme :)

Posted

Pf, i onako smo zasluzili zbog veceg broja golova koseva u gostima :fantom:

• 4 months later...
Posted

ko je trener aleksinca ove sezone?

sreo komšiju kog nisam video 100god. a znam da se bavio basketom, i kaže mi da je sad trener aleksinca, a prošle sezone je bio u laškom. a sad da mi poklone tri careva grada ja ne bi znao kako se čovek zove

:lol: