Jump to content

>>>>>>> film i moda

Featured Replies

Posted
DRIVE2. put u dva dana.ko posle ovoga ne dobije zelju da firca Goslinga nije muskohttp://www.youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8
ti se dopao drive? meni je odlican.ja zelim onu teksas strukiranu jaknu koju gosling seta. kapiram da ga samo to cini chick (i ocigledno i dick) magnetom.
ti se dopao drive? meni je odlican.ja zelim onu teksas strukiranu jaknu koju gosling seta. kapiram da ga samo to cini chick (i ocigledno i dick) magnetom.
jos nisi poceo da vezes skorpiju na jakni?

ima na i-beju.. 150 baka..... sveb je kupila i nosila da nije muska

• Author
jos nisi poceo da vezes skorpiju na jakni?
vec sam izbo prste. sedela sam pokraj ekrana, sila sam...
vec sam izbo prste. sedela sam pokraj ekrana, sila sam...

kmoyI.jpg

:D

jedna je badass jakna:14w8wo8.jpgjedna stvar je film, a druga stvar je sto je rajan gosling u pitanju, taj moze da obuce sta hoce, sve ce biti hit.

jedna je badass jakna:14w8wo8.jpg
uh, zar nije imao i neke jebacke cizme?
uh, zar nije imao i neke jebacke cizme?
narafski. tesko da bilo sta drugo ide uz ovu jaknu.

wkw, in the mood for love:...2iabw4k.jpg2nk7xb6.jpg9rpzs7.jpgIn-the-Mood-for-Love.jpg

Edited by Takeshi

tacno sam znao da ce kilbi kad tad otvoriti neku ovakvu pedersku temu.

88782d1251483960-marlon-brando-iconic-actor-6a00d8341c974f53ef01127963d8ad28a4-800wi.jpg

annex-dean-james_nrfpt_361.jpg

audrey-hepburn.jpgindecent-proposal-20090609011826092_640w.jpgdrapery-dress.jpgGentlemen_Prefer_Blondes_Movie_Trailer_Screenshot_(34).jpga moze i pretty in pink..:D

gej hevimetal karatisti:warriors.jpgsiptarski biznismeni:reservoir-dogs-poster.jpg

dok ne dobijem inspiraciju, evo ovog kompleta (koferce i ocno pokrivalo nisu obavezni)38233_ak.jpg