Posted February 15, 201213 yr DRIVE2. put u dva dana.ko posle ovoga ne dobije zelju da firca Goslinga nije muskohttp://www.youtube.com/watch?v=-DSVDcw6iW8 ti se dopao drive? meni je odlican.ja zelim onu teksas strukiranu jaknu koju gosling seta. kapiram da ga samo to cini chick (i ocigledno i dick) magnetom.
February 15, 201213 yr ti se dopao drive? meni je odlican.ja zelim onu teksas strukiranu jaknu koju gosling seta. kapiram da ga samo to cini chick (i ocigledno i dick) magnetom.jos nisi poceo da vezes skorpiju na jakni?
February 15, 201213 yr Author jos nisi poceo da vezes skorpiju na jakni?vec sam izbo prste. sedela sam pokraj ekrana, sila sam...
February 16, 201213 yr jedna je badass jakna:jedna stvar je film, a druga stvar je sto je rajan gosling u pitanju, taj moze da obuce sta hoce, sve ce biti hit.
February 16, 201213 yr uh, zar nije imao i neke jebacke cizme?narafski. tesko da bilo sta drugo ide uz ovu jaknu.
February 17, 201213 yr dok ne dobijem inspiraciju, evo ovog kompleta (koferce i ocno pokrivalo nisu obavezni)