Jump to content
IGNORED

Tinker, Tailor, Soldier, Spy (2011)

Aion

Recommended Posts

Posted

Meni film ok. Nishta specijalno ali nisam se ni smorio. Dodushe nisam ni chitao knjigu a ni gledao seriju.

Posted

Meni je film bio onako, ništa posebno, a očekivala sam više, jer se serije sećam da je bila vrhunska. I sve vreme sam imala utisak da Oldman pokušava da kopira Aleka Ginisa, a ne da odigra svog Smajlija.

Posted

Meni se film svideo, posebno zbog Firtha i Oldmana. Ne može se porediti sa serijom pre svega zbog razlike u trajanju, a samim tim i detaljnosti itd.

Posted
Meni film ok. Nishta specijalno ali nisam se ni smorio. Dodushe nisam ni chitao knjigu a ni gledao seriju.
to je to, ni manje ni vise.
Posted

Dajte na PM linak da skinem seriju. Danke.

Posted
+1
Ti baš prizivaš onog Šerifa. :D
Posted

Da znaš. Na kraju ćemo Kim Dotcom i ja deliti ćeliju. :D

Posted
Ti baš prizivaš onog Šerifa. :D
Da znaš. Na kraju ćemo Kim Dotcom i ja deliti ćeliju. :D
Uradio sam nemogući posao i poslao vam na PM njegove plodove. Priznajem da je nadljudski napor ukucati thepiratebay.se. :D
Posted

Hvala matori. Ja otišao na thepiratebay, kucao pogrešno naslov i čudio se što ne uspevam da nađem ništa odgovarajuće. :D

Posted

Tinkler ili Thinker? :P Hvala Lrde, ali ja se s torenatima nešto ne snalazim.

Posted

Za ove koji su odlgedali seriju samo da napomenem i za nastavak, Smiley's People. Imam utisak da je ovde postignut još veći emocionalni naboj i intenzitet, a zaplet je bar podjednako dobar.

Posted

"Smajlijevi ljudi" su treci deo trilogije. Drugi, ubedljivo najbolji, deo "Plemeniti djak" nije snimljen jer nisu mogli da obezbede sredstva - radnja se desava u Hong Kongu. Glavni lik u ovom romanu je Jerry Westerby koji se u filmu ne pojavljuje, a njegovo ime je dato jednom potpuno nebitnom liku. Zbog toga izgleda da nema opasnosti da ova ekipa snimi Plemenitog djaka.

Posted (edited)
Dajte na PM linak da skinem seriju. Danke.
kako se zove serija Edited by Kelt
Posted (edited)

Isto kao i roman i film (Tinker, Tailor, Soldier, Spy). Mislim da se kod nas davala pod naslovom "Decko, dama, kralj, spijun". Ovo je bio i naslov romana u prevodu Grafickog zavoda Hrvatske. Sad vidim da se pod ovim naslovom nalazi i u spisku preporucene lektire za nase srednje skole.

Edited by Aion