Prospero Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Na areni je od 12 prenos a mislim da pocinje od 2.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Nesh Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) ESPN:00:00 CET NFL Playoffs Super Bowl XLVII - Baltimore vs San FranciscoOne of the wonders of the sportiong world as the NFC champion 49ers and AFC champion Ravens battle it our for the Vince Lombardi Trophy in the New Orleans Superdome.Duration : 240 mins Edited February 2, 2013 by Nesh
freakns Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 pocinje uglavnom oko pola 1...Carter se rasplakao car
freakns Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Sapp je bog! prva stvar koju je rekao je da ne bi bio u HOF da nije bilo Brooksa, Lyncha, Rondea, Nickersona... covek sve vreme odaje priznanje svojim saigracima. apsolutni kralj :ziga:Carteru ovo definitivno najvise znaci. nije ni cudo obzirom koliko je cekao :D
teacher Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Sapp je bog! prva stvar koju je rekao je da ne bi bio u HOF da nije bilo Brooksa, Lyncha, Rondea, Nickersona... covek sve vreme odaje priznanje svojim saigracima. apsolutni kralj :ziga:čovek je realan. nije da je igrao sam, pa sada iz milošte daje podršku nekim levacima, već je zaista bilo tako: da nije bilo brooksa, rondea, lyncha, ricea, pušio bi big time, kao kad je otišao u oakland.
Teixeira Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) Robert Griffin III was announced as the Associated Press' NFL Offensive Rookie of the Year on Saturday.Griffin received 29 of a possible 50 votes to beat out Andrew Luck (11) and Russell Wilson (10) for the award. (kvota 6 pogodjena, hvala lepo :D)A inace, niko od espn-ovog panela ga nije stavio kao dobitnika nagrade kad su tipovali pre sezone. Edited February 3, 2013 by Teixeira
freakns Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 čovek je realan. nije da je igrao sam, pa sada iz milošte daje podršku nekim levacima, već je zaista bilo tako: da nije bilo brooksa, rondea, lyncha, ricea, pušio bi big time, kao kad je otišao u oakland.Ricea ne bas. Sapp je bio u second teamu all decade team '90s kada je Rice igrao u Zoni... i nije da je bas bio slina koju su drugi vukli sa sobom, covek je redefinisao kako se igra three tech i uvek je bio team player, sto je pokazao i sada. on je u Oakland otisao da uzme par milioncica, boleo ga kurac za fudbal vec.
Fins fleet Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Robert Griffin III was announced as the Associated Press' NFL Offensive Rookie of the Year on Saturday.Griffin received 29 of a possible 50 votes to beat out Andrew Luck (11) and Russell Wilson (10) for the award. (kvota 6 pogodjena, hvala lepo :D)A inace, niko od espn-ovog panela ga nije stavio kao dobitnika nagrade kad su tipovali pre sezone. Sta znam, ja bih pre dao Lucku nego njemu. Mada sam velik obozavatelj igre obojice.
stoutspectacledbold-head Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bio glasao za Daga Martina.Hteo ne hteo, partiju protiv Ouklanda moras pamtiti.
Frank Pembleton Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Potpuno zasluženo a i brate red je da malo neku rb uzme mvp Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Recommended Posts