ducca Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pa kao zavera je upravo u tome - sto su trebali da trce i to su trenirali cele nedelje a onda je Callahan odlucio dan pre tekme da se napada kroz vazduh i zato su toboze popusili 5 int. I meni zvuci kao teska budalastina, jedino ako je Calahan psihijatrijski slucaj pa je iz "patoloske mrznje" prema Raidersima hteo da ih zajebe kako tvrdi Tim (verzija u kojoj namesta prsten svom ortaku je u svakoj varijanti neobjasnjiva). Iznenadio me pak Jerry Rice koji je potvrdio celu teoriju zavere, posto u Tima i u ono sto on kaze ima blanko poverenje...
Prospero Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 živahna ova pauzica - teo & devojka, raiders 2002 sb* i sada jamarcus russell najavljuje povratak
freakns Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pa kao zavera je upravo u tome - sto su trebali da trce i to su trenirali cele nedelje a onda je Callahan odlucio dan pre tekme da se napada kroz vazduh i zato su toboze popusili 5 int. I meni zvuci kao teska budalastina, jedino ako je Calahan psihijatrijski slucaj pa je iz "patoloske mrznje" prema Raidersima hteo da ih zajebe kako tvrdi Tim (verzija u kojoj namesta prsten svom ortaku je u svakoj varijanti neobjasnjiva). Iznenadio me pak Jerry Rice koji je potvrdio celu teoriju zavere, posto u Tima i u ono sto on kaze ima blanko poverenje... Jerry Rice je butthurt jer ga 5+ godina vec niko nista ne pita...
teacher Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pa kao zavera je upravo u tome - sto su trebali da trce i to su trenirali cele nedelje a onda je Callahan odlucio dan pre tekme da se napada kroz vazduh i zato su toboze popusili 5 int. I meni zvuci kao teska budalastina, jedino ako je Calahan psihijatrijski slucaj pa je iz "patoloske mrznje" prema Raidersima hteo da ih zajebe kako tvrdi Tim (verzija u kojoj namesta prsten svom ortaku je u svakoj varijanti neobjasnjiva). Iznenadio me pak Jerry Rice koji je potvrdio celu teoriju zavere, posto u Tima i u ono sto on kaze ima blanko poverenje... Ovo je prvi put da čujem da neki hvatač kaže za gameplan koji je running oriented da je taj gameplan super i da je naišao na oduševljenje svih.
Goranz Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Veca "zavera" je vezana za to da Raidersi nisu promenili play calls nakon Grudenovog odlaska pa su ih Bucsi "citali" bez ikakvog problema.
freakns Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 a najveca zavera je sto su igrali protiv jedne od najboljih odbrana u istoriji lige
hattori Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Da-mi-je-neko-pricao-ne-bih-verovaoPetak, 01. 02. 2013. 11:22hneregistrovan korisnikOvaj tekst danas dajem majci da procita. Zena je zasluzna zasto se u nasoj kuci gleda ovaj sport. A sve je pocelo pre nekih 7-8 godina kada joj je dozlogrdilo da se prica o fudbalu u kuci. I onda je u inat svima pocela da svoje vreme koristi gledajuci sport koji mi ne gledamo i ne volimo u inat nama. Zamislite da smo joj pricali da gleda serije. I polako je pocela da ga kapira. Nista nas nije pitala a mi smo mislili da ce da se se sve to zavrsi na nekoliko gledanje. I prodje nova godina i ona ce nama. Sledece nedelje je super bol da znate da svi gledamo. MOLIM mi u nju sta kako itd a ona ce nama. Bice super citala sam da se to gleda vise nego finale svetskog prvenstva u fudbalu. I nema izgovora svi gledamo. Usput Pol Makartni peva jedan od njenih omiljenih pevaca. Naspremila majka kiflica, slanih-slatkih, tortu kao da mi je rodjendan sve u svemu da nas privuce (kao da je ceo zivot gledala super bol i to u Americi) Najsmesnija scena je kada je objasnjavala ocu ko je Tom Brejdi i da igra za NJU INGLAND i da je najbolji bacac u ligi. Ovaj je gleda sa osecajem kao da on njoj komentarise nedelju mode u Parizu. Ove godine je kupila led tv i gleda iskljucivo na ESPN-u preko kablovske. A pravila zna sve. Gledala je uzivo Kragujevace veprove i tu pitala neku deculiju da joj objasne oni se posle slogirali sta sve znao o AF. Inace super bol kiflice su postale tradicija i tako se zovu u njenom kuvaru. Inace sada ima 56 godina. (ponedeljak ne radi :D )Preporuka:1113 ovo za govnara™ je 1 danak neiskustvu, ali sve u svemu...
Teixeira Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ovo za govnara™ je 1 danak neiskustvu, ali sve u svemu...Da, neverovatno kako nije odmah prepoznala da u ligi postoji 31 dobar i 1 zao tim...
Prospero Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Jao freache, ne hvalis se da ste doveli wanstedta za ST koordinatora Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Ova ganka će da peva na halftime-show-u Edited February 2, 2013 by Frank Pembleton
Prospero Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 (edited) - Edited February 2, 2013 by buffalo bill
freakns Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Allen, Ogden, Carter, Parcells i bog fudbala Warren Sapp :ziga: udjose u HOFsuck it teacher-u!!!
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 u koliko je početak utakmice, po našem, a kad počinje prenos?hvala
Recommended Posts