Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

Posted

Ovom Smitu na čelu piše da je zreo da izgubi, izgleda kao neki tehnološki višak iz "Župe".

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jao sad kad počnu da balave američki mediji na mogućnost "Har-bowla", ajde BB, spriječi to

Posted

Odlican mec. :thumbup:Najbolje je biti neutralni posmatrac. :lolol:

Posted (edited)

E sada vec sledi navijanje. :lolol:Ako bi me neko pitao, koji mi je najomrazeniji NFL tim, Ravensi bi pobedili lagano. :ph34r:

Edited by Miljenko
Posted

Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu.

Toni je bog fudbala...
Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.
Posted
Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu.Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.
Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :D
Posted (edited)

sad moram da navijam za harbowl :(

If you encounter a Falcon in January and he’s sitting, ask him to stand.Place yourself slightly behind the Falcon.Place your arms around the Falcon’s waist.Make a fist with one hand and place your thumb toward the Falcon, just above his belly button.Grab your fist with your other hand.Deliver five squeeze-thrusts that RISE UP into the abdomen.Make each squeeze-thrust strong enough to dislodge a foreign body.If the Falcon is Matt Ryan, you may want to repeat.
:) Edited by buffalo bill
Posted
Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :D
Jok!On je ionako Rejven.
Posted

flako, sasvim ocekivano, vola ne moze da ubode.afc sucks.

Posted

Golem hendikep za NE je povreda Taliba, Arrington je standardno tuzan.

Posted

Jbt, kakva vanila odbrana patsa.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Posted

Za odbranu mi i nije cudno. Ali da napad ne moze da odigra bolje. :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...