Jump to content

NFL 2012

Featured Replies

Ovom Smitu na čelu piše da je zreo da izgubi, izgleda kao neki tehnološki višak iz "Župe".

Vrhunska utakmica.

ekekekekekeke :thumbup:

Venac na moj grob!!! Odoh na infuziju

Jao sad kad počnu da balave američki mediji na mogućnost "Har-bowla", ajde BB, spriječi to

Odlican mec. :thumbup:Najbolje je biti neutralni posmatrac. :lolol:

E sada vec sledi navijanje. :lolol:Ako bi me neko pitao, koji mi je najomrazeniji NFL tim, Ravensi bi pobedili lagano. :ph34r:

Edited by Miljenko

Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu.

Toni je bog fudbala...
Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.
Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu.Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.
Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :D
  • Author

sad moram da navijam za harbowl :(

If you encounter a Falcon in January and he’s sitting, ask him to stand.Place yourself slightly behind the Falcon.Place your arms around the Falcon’s waist.Make a fist with one hand and place your thumb toward the Falcon, just above his belly button.Grab your fist with your other hand.Deliver five squeeze-thrusts that RISE UP into the abdomen.Make each squeeze-thrust strong enough to dislodge a foreign body.If the Falcon is Matt Ryan, you may want to repeat.
:)

Edited by buffalo bill

Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :D
Jok!On je ionako Rejven.

flako, sasvim ocekivano, vola ne moze da ubode.afc sucks.

Golem hendikep za NE je povreda Taliba, Arrington je standardno tuzan.

• Author

Jbt, kakva vanila odbrana patsa.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Za odbranu mi i nije cudno. Ali da napad ne moze da odigra bolje. :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.