James Marshall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Ovom Smitu na čelu piše da je zreo da izgubi, izgleda kao neki tehnološki višak iz "Župe".
James Marshall Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jao sad kad počnu da balave američki mediji na mogućnost "Har-bowla", ajde BB, spriječi to
Miljenko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Odlican mec. :thumbup:Najbolje je biti neutralni posmatrac.
Miljenko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 (edited) E sada vec sledi navijanje. :lolol:Ako bi me neko pitao, koji mi je najomrazeniji NFL tim, Ravensi bi pobedili lagano. Edited January 20, 2013 by Miljenko
stoutspectacledbold-head Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu. Toni je bog fudbala...Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.
teacher Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Kako je derano, i nije bolelo toliko.Bas mi je drago zbog Dzima Harboa mladjeg Kerija, gotivna mi je njuska, vidi se da gine za ekipu.Njegova je krivica ( i Dantea Hola, razume se) sto zavoleh KC onomad.Steta za tek tu jednu jedinu plejof pobedu kroz celu karijeru.Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :D
Prospero Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 (edited) sad moram da navijam za harbowl :( If you encounter a Falcon in January and he’s sitting, ask him to stand.Place yourself slightly behind the Falcon.Place your arms around the Falcon’s waist.Make a fist with one hand and place your thumb toward the Falcon, just above his belly button.Grab your fist with your other hand.Deliver five squeeze-thrusts that RISE UP into the abdomen.Make each squeeze-thrust strong enough to dislodge a foreign body.If the Falcon is Matt Ryan, you may want to repeat. :) Edited January 20, 2013 by buffalo bill
stoutspectacledbold-head Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Uh, obično su svi navijači KC najviše voleli Priesta... :DJok!On je ionako Rejven.
SleeperSleep Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 flako, sasvim ocekivano, vola ne moze da ubode.afc sucks.
J.R. Cash Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Golem hendikep za NE je povreda Taliba, Arrington je standardno tuzan.
Prospero Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Jbt, kakva vanila odbrana patsa.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Miljenko Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Za odbranu mi i nije cudno. Ali da napad ne moze da odigra bolje.
Recommended Posts