Prospero Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 (edited) Evo i priručne salary cap projekcije za 2012:http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-nfl-salary-cap-teams-2012,0,5969798.htmlstory Edited March 9, 2012 by buffalo bill
J.R. Cash Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Redskins get No. 2 pickIn the deal, the Rams will receive the Redskins' No. 6 overall pick, as well as the Redskins' first-round picks in 2013 and 2014. The Rams will also receive Washington's second-round pick this year in return for the second overall pick that the Redskins now will use on whichever quarterback the Indianapolis Colts do not draft No. 1 overall.
Prospero Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) Da ne prođe kao Ryan Leaf? Ako me sećanje služi, ovakvi dilovi su se uglavnom zavšavali loše po onog ko je dobio 1 igrača (Heršel Voker, itd.)A komentar ispod vesti: With this trade, the Redskins should've gotten RG1 and RG2 also :D Sad bar znamo:1st - Luck2nd - RG3... Edited March 10, 2012 by buffalo bill
Prospero Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 (edited) BTW, izgleda da od Manninga u Jetsima i "zvanično" nema ništa:Mark Sanchez signs three-year contract extension for $40.5M, as NY Jets pull out of Peyton Manning sweepstakesPreplaćeno... ali se ne bunim :DOstaje mi da navijam za Zonu, ili za Denver, svejedno. Edited March 10, 2012 by buffalo bill
Alphons Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Wow. Je l` decko toliko dobar?Naravno da ne, niko nije toliko dobar. SKinsi su bili spremni da plate. Ako RGIII bustuje, preseliće se u CFL.Ja ovo gledam ovako : Ramsi su dobili 2 pika prve runde zato što im RGIII neće biti QB, i još 2 pika zato što Bradford hoće :D
freakns Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ok, ovo znaci da je kalil i definitvno viking. ma jok, bio bi fazon da uzmu Trenta Richardsona :Da ovo je trade koji su sam Skinsi mogli da naprave sto je najgore, lako se moze desiti da Cleveland uzme Claibornea, mi Richardsona i Ramsima ostane Blackmon kojeg bi uzeli i da su ostali drugi pik... mada mislim da je realisticnije da Cleveland uzme Blackmona, ali nikada se ne zna...ps. Giantsi otpustili Jacobsa... a od cele price o Manningu mnogo mi je interesantnije ko ce uzeti Nicksa, posto najon taga na Breesa gotovo je 100% da Nicks odlazi iz Saintsa
hattori Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 opa...Vikings release Steve Hutchinson, Anthony Herrera, Cedric Griffin
Sandens Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) Peyton Manning narrows optionsza mene bi bilo iznenadjenje da potpise za Broncose. osim Elwaya ne vidim sta to Denver ima posebno, da ne pominjem gungulu oko Tebowa. Cards all the way. Edited March 11, 2012 by Sundance Kid
Fins fleet Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Meni uopste ne bi bilo iznenadjenje da zavrsi u Miamiju. Sada kada imamo veliku gungulu oko Heata i Marlinsa, Dolphinsi su u debeloj medijskoj hladovini i ocekujem ovako neki potez. Ross je rekao odavno kako im je on prvi prioritet, a on je taj koji daje novce.
Alphons Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Meni uopste ne bi bilo iznenadjenje da zavrsi u Miamiju. Sada kada imamo veliku gungulu oko Heata i Marlinsa, Dolphinsi su u debeloj medijskoj hladovini i ocekujem ovako neki potez. Ross je rekao odavno kako im je on prvi prioritet, a on je taj koji daje novce.Ne znam kakva je bila OL Dolphinsa prošle godine, ali u svakom slučaju Finsi imaju Longa na LT, a Cardsi jedan ? na LT. I osim toga, čini mi se da mu više odgovara ekipa u Finsima od Cardsa.Marshall i Fitz su egal, recimo. Bess bi bio bolji od bilo kog #2 WRa Cardsa, kada bi Cardsi imali #2 WRa, a ne WR-by-committee princip.TEovi su tu negde.Bushov skill set više odgovara Peytonu nego Beaniev.Tako da, ako gleda napad i buduće saigrače, Phinsi imaju prednost, i meni su i dalje najlogičnija opcija.
Alphons Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Sanchize 40milki za 3 godine :lol: Odakle ti to? Ja pročitao da je dobio 20 za 2, plus team option u svakoj od naredne tri.A pritom je u te naredne dve trebalo da zaradi 17.5 ovako onako.
Zverilla Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Odakle ti to? Ja pročitao da je dobio 20 za 2, plus team option u svakoj od naredne tri.A pritom je u te naredne dve trebalo da zaradi 17.5 ovako onako.The extension is for $40.5 million, averaging $13.5 million per year, NFL Network insider Jason La Canfora reported. That gives Sanchez five total years on his deal totalling $58.25 million, with $20.5 million fully guaranteed and no offsets in 2012 and 2013.
Recommended Posts