Jump to content
IGNORED

NFL 2012

Prospero

Recommended Posts

Posted

Ne postoji bolja ekipa da ti razigra mladog QB-a i da mu ulije samopouzdanje kao što su to Patsi.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

224

• freakns

162

• teacher

127

• James Marshall

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Eto ga TD za Đetse, raduju se k'o djeca.
eto ih 3.ništa, da sačekam da draftuju Barkleya.
Posted (edited)
eto ih 3.ništa, da sačekam da draftuju Barkleya.
Kad prije, meni puče net na 3 minuta, dok restartovah ruter, propustih glavno.Znam da je prerano da se pravi hajp, ali imam osjećaj da su Patsi konačno uboli mamojebače u odbrani, evo Džons i Hajtauer napraviše fambl&TD. Sabijamo CJ2K-a u rupu, Tenesi trčanjem ne može ništa.edit: CJ2K 9 nošenja, 9 jardi. Edited by NekoIzMase
Posted (edited)

jebo billse, odoh da čitam nešto.edit: fala kurcu, td. čuli da sam zapretio :mad:

Edited by buffalo bill
Posted

jones & hightower :wub:i nije cj2k, nego cj0k :D

Posted

RGIII urniše Sejntse trenutno, 10/11, 155, 2TD

Posted

đetsi trenutno na vrhuncu igre sa sančezom. ono što me nervira je da tebow mora da uđe u nekom momentu, pa sile njegov ulazak, time poremetivši tempo koji sančez ima. prijatno iznenađenje su OL đetsa i hvatači.

Posted
Tebow upravo biva izvizdan :lol:
welcome to ny...uspeh se ni tamo ne prašta :(
Posted

Mozda bi mogao bar neki FG da sutne u nastavku, ionako je prelomljenatm utakmica...

Posted

NO se vraća u igru izblokiranim pantom

Posted

Steta za Redskinse, skoro savrseno poluvreme su zasrali na najgluplji moguci nacin, odlaze na HT popisani...RGIII objasnio :Hail:

Posted

Greota. RG mi stvarno izgleda zajebanije od Laka (iako je ovaj očigledno i fizički jak a i pametan, slušao sam ga, stvarno kul lik), sjećam se i najava da će Njutn da bude bust samo takav, ali se ispostavilo da nije. I RG mi liči na ovogodišnjeg Kema Njutna. Izgleda fantastično na terenu.

Posted
jones & hightower :wub:i nije cj2k, nego cj0k :D
pa ti slušaj espn podcaste...
Posted

drago mi je zbog RG3, zbog svoje opklade da ce on biti ruki godine (veoma lepa isplata ako budem prosao), ali i zbog "eksperata" koji su na ESPN prognozirali dobitnike nagrada, gde ga niko nije pikovao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...