June 5, 201113 yr imaš te u radnji, samo to nisu hipsterke. to su isto kežvalke. ovo su ti hipsterke recimo
June 5, 201113 yr Aha, semi-espadrile, okej, razumemo se... Ne ide to uz mene, to ide uz mršave štreberčiće hipstere, ja sam više agro tip.
June 5, 201113 yr mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija jel imaju brojove za odrasle?
June 6, 201113 yr mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija jebote kakva gnusnost.
June 6, 201113 yr patike su vrh. jel ima zenskih, tj manjih brojeva? ove sa sajta vecinom pokazuju takav nivo sabanosti da ih cak ni ja ne bih nosila.
June 6, 201113 yr prvi put kada sam ih merkao, najmanji im je bio 44. onda je naišao moj, 43. nešto mislim da je to strikli muški model ali ne bih stavio glavu na panj
June 6, 201113 yr stizu za koji dan crno/siveeee ove moram da kupim coveku, ne botu, bot nema noge :D
June 7, 201113 yr eee ove moram da kupim coveku, ne botu, bot nema noge :Dpazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci
June 7, 201113 yr Author pazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci ja bas pre neki dan pazarila ove, samo crne
June 8, 201113 yr pazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci Uvek ga upicanjujem. Bele lanene pantalone