assück Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 imaš te u radnji, samo to nisu hipsterke. to su isto kežvalke. ovo su ti hipsterke recimo
Töölönlahti Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Aha, semi-espadrile, okej, razumemo se... Ne ide to uz mene, to ide uz mršave štreberčiće hipstere, ja sam više agro tip.
ToniAdams Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija jel imaju brojove za odrasle?
3opge Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija jebote kakva gnusnost.
morgana Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 patike su vrh. jel ima zenskih, tj manjih brojeva? ove sa sajta vecinom pokazuju takav nivo sabanosti da ih cak ni ja ne bih nosila.
assück Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 prvi put kada sam ih merkao, najmanji im je bio 44. onda je naišao moj, 43. nešto mislim da je to strikli muški model ali ne bih stavio glavu na panj
MarlaSinger Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 stizu za koji dan crno/siveeee ove moram da kupim coveku, ne botu, bot nema noge :D
TBoneSteak Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 eee ove moram da kupim coveku, ne botu, bot nema noge :Dpazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci
Hippie Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 pazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci ja bas pre neki dan pazarila ove, samo crne
MarlaSinger Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 pazi da ga ne upicanis previse/idu uz lanene pantalone+svilenu kosulju/=>shvaleracijatakodje mi stizu i novi kozni opanci Uvek ga upicanjujem. Bele lanene pantalone
Recommended Posts