3opge Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) ne moras natuci kupiti kopite da bi bila kobila Edited May 9, 2011 by 3opge
Pikoleta Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ne znam da li su udobne, ali osjecam da bi mi odgovarale
adam Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zanimljivo. ako je odgovarajuci projektil, mora da zaboli. ne bih se ja s ovim salio...
MarlaSinger Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ne znam da li su udobne, ali osjecam da bi mi odgovarale I meni takodje ;)
fonTelefon Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zanimljivo. ako je odgovarajuci projektil, mora da zaboli. ne bih se ja s ovim salio...kad bi kenjada imala jos projektila ka pikoleta bila bi velesila a ostali bi izazivali da ih bombarduju sto cesce.
maheem Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 (edited) joj što ih je djape iskopao:http://www.youtube.com/watch?v=Cu2LeQLd02Q Edited May 20, 2011 by maheem
fonTelefon Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 joj što ih je djape iskopao:http://www.youtube.com/watch?v=Cu2LeQLd02Q
ducca Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ima li igde u BG ova kombinacija boja, nalazio sam model ali pogresne kombinacije ...
assück Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 mislim da sam viđao samo belu patiku sa plavim strajpsovima...elem, nova akvizicija
Töölönlahti Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Kak'e su ti to? Nemaju ih na sajtu. I gde ih kupuješ uopšte?
assück Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ma brate na FP sajtu imaju samo ove nove hipsterke, kežualke niko ne jebe. kupio ih u Kralja Petra u Timberlandu, my shop of choice for all things Perry (except Katy ). 6500 din. a ima i par opasnih majica :drool:
Töölönlahti Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ma brate na FP sajtu imaju samo ove nove hipsterke, kežualke niko ne jebe. kupio ih u Kralja Petra u Timberlandu, my shop of choice for all things Perry (except Katy ). 6500 din. a ima i par opasnih majica :drool:Te kežualke su mi za vas matore, nego planiram 'vako neke hipsterke, ali mi do sada nije palo na pamet da vidim šta ima Perry, niti gde bi moglo da ima. Dakle, okej, čekautovaću Timberlandiju, fajn.Alternativa su možda neke K-Swiss, ali precenjene su ove godine (prethodne 'tike sam kupio kad sam slučajno naleteo na 50% snižene, jer je onda cena oko realne) i prodaju pretežno šrot-modele za treći svet. <_<
Recommended Posts