Nikodije Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jbg, kanda je ovaj svet pravljen za hobite. Ne secam se kada sam poslednji put kupio patike koje mi se stvarno svidjaju, uglavnom uzimam ono cega ima po toj velicini. A valjda se pretpostavlja da glomazni ljudi nisu estete i da moze da im se uvali svakakvo govno.
morgana Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 isto vazi za sve ekstreme, mrsave, debele, nogate i kratkonoge, a bogami vec godinama i za sasvim realne i mnogobrojne zene koje ne ulaze u farmerke br 29. uopste ne znam za kakve teorijske tinejdzerke butici nabavljaju robu.ne tice se cipela, al eto.
расејан Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pridružujem se Nikodijevoj kuknjavi; nosim 47 i naći crne, plitke/duboke kožne patike bez roze zvezdica, štrumpfova i sličnih gluposti je naučna fantastika. На исту ствар ми се жалио колега који носи 36.
Nikodije Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Znaci, "oni" izracunaju neki prosek, tj. naprave racunicu sta bi mogla da bude najisplativija ciljna grupa, pa onda gadjaju samo to, a ostali koji se ne uklapaju neka kukaju sto nisu krojeni po pretpostavljenim standardima, hodaju goli, bosi, jednom recju neka se zlopate...
Nikodije Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 На исту ствар ми се жалио колега који носи 36.Taj bar moze da kupuje u decijim radnjama, cenim da ce bolje proci nego ja.
dig_chohano Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nogati članovi familije (49 i 48) i nogati drugar (48) se obuvaju u Nike outletu kod starog Merkatora i onim sportskim radnjama u bloku 24 uz auto-put, kažu da je tamo najveći izbor.Raj je nositi 44.
Nikodije Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nogati članovi familije (49 i 48) i nogati drugar (48) se obuvaju u Nike outletu kod starog Merkatora i onim sportskim radnjama u bloku 24 uz auto-put, kažu da je tamo najveći izbor.Raj je nositi 44.Ma kakvi, to uz autoput je lazna 48. Tj. tako pise u tom sektoru, ali u stvarnosti nije ni 46. Tamo nisam nasao nijedne. A kod starog Merkatora nisam ni proveravao, valjda mi je suvise blizu pa racunam da sigurno nema :D
rajka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) a internet? recimo zappos?oni imaju sve brojeve. Edited May 8, 2011 by rajka
Frank Pembleton Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nogati članovi familije (49 i 48) i nogati drugar (48) se obuvaju u Nike outletu kod starog Merkatora i onim sportskim radnjama u bloku 24 uz auto-put, kažu da je tamo najveći izbor.Raj je nositi 44.Da vidjao sam dobar izbor u outlet u goce delceva kuda skrece 16-ica....Ono koda Costa coffe-a
расејан Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Taj bar moze da kupuje u decijim radnjama, cenim da ce bolje proci nego ja.То и ради, ама кад нађе нешто да му одговара изнутра, споља све неке сличице, цветићи и керефеке.
Recommended Posts