Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

nasla na ebayu Cydwoq vintage cizmice;97466527.jpg:wub: polovne do duse.. al super ocuvane..... nove su 479 baka :(

Posted
de ima ovo
ja ih pazario u beču u jednoj radnji u zibenšternštrase. nisam ni znao za ovaj model, davali ga upola cene (šeset ojra) i reko - daj! kapiram da može lako da se naruči preko neta. ekstremno udobne btw.
Posted

kupiću ja u minkenu samo sa roza pertlama.

Posted
cave, samo veliki brojevi. >_>
:bee::s_w:
Posted

Zadnje sto sam kupila su ove cizmicePikolinos_50484_120_A.jpgsamo u ovakvoj crvenoj boji5-CANT%20644-9421%20PK-ARCILLA.jpgDosta fine za celodnevno hodanje/stajanje.

• 1 month later...
Posted (edited)

bobbi blu :wub:bbbdr.jpg4998-497908-p.jpg

Edited by Hippie
Posted (edited)

jesmo ono utvrdili da je lacoste obuca krs? to vazi barem za patike, a bogami sumnjiva je i ostala obuca.ali mnogo mi se svidjaju, premda inace bas ne volim ovaj otvor na prstima:AAAADE9XuqAAAAAAATE32g.jpg?v=1298554464000svakako bih cekala snizenje, ali ako neko do tada kupi pa mu se raspadnu, nek mi javi da se ne zajebem i ja :)

Edited by morgana
Posted
javi da se ne zajebem i ja :)
neverovatno, ne samo da su iste cipele u pitanju, nego je isti i tok svesti :lol: plus sto mi zapravo najvise smeta taj krokodil koji se vidi...a vidi ove rodjake.http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=185005&rangeid=1484videla sam ih pre dve godine na zeni u kafani i nisam mogla da skinem oci s njih. crni kratko sisani pa tvrdi solidni plis, strava izgledaju uzivo. to je vivijan vestvud radila za ovu melissu. jedino nikako da utvrdim da l su unutra gumenjaci sto mi se nikako ne bi dopalo.
Posted

Jbt, kad je ušla u modu ta radna obuća serverki iz restorana društvene ishrane?

Posted
Jbt, kad je ušla u modu ta radna obuća serverki iz restorana društvene ishrane?
+1zene dozovite se pametni dok jos nije kasno. ako pocnete da nosite ovakvu obucu vrlo brzo ce vam izrasti brkovi. i to oni ruzni pubertetski
Posted
neverovatno, ne samo da su iste cipele u pitanju, nego je isti i tok svesti :lol: plus sto mi zapravo najvise smeta taj krokodil koji se vidi...a vidi ove rodjake.http://www.raffaello...05&rangeid=1484videla sam ih pre dve godine na zeni u kafani i nisam mogla da skinem oci s njih. crni kratko sisani pa tvrdi solidni plis, strava izgledaju uzivo. to je vivijan vestvud radila za ovu melissu. jedino nikako da utvrdim da l su unutra gumenjaci sto mi se nikako ne bi dopalo.
:Dslicne ovima iz tvog linka sam vidjela u prodavnici nekidan, i to gumene i spolja i iznutra, a model je fini.lakoste izgledaju svemirski, izlivene iz komada, ili barem oblozene tekstilom tako da se ne vidi prelaz ka peti. ostali, dje ste se hranili osamdesetih, kukala vam majka
Posted
+1zene dozovite se pametni dok jos nije kasno. ako pocnete da nosite ovakvu obucu vrlo brzo ce vam izrasti brkovi. i to oni ruzni pubertetski
+1i preko bubrega ce da vam izraste gunj