April 28, 2024Apr 28 Šta znam, te minimal sneakers su mi za business casual varijante pre svega, a sa ovolikom đončinom... malo gube smisao. Ali to sam samo ja, svako treba da nosi ono u čemu se dobro oseća.
November 6, 2024Nov 6 Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem.
November 6, 2024Nov 6 19 minutes ago, Boksi said: Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem. hilandarska 36 evo ga doduše meni je zalepio novi đon na cipelama na kojima se đon bukvalno pretvorio u keks ovo tvoje mi više liči na posao za tašnera...
November 6, 2024Nov 6 33 minutes ago, Boksi said: Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem. A pusti coveka svojim putem...
February 14Feb 14 On 14. 11. 2024. at 20:59, napadaj said: Teško da sam ikada u životu obuo udobniju zimsku obuću. Hoka for life. Auuu šta je ovo pozadi na peti?