zorglub Posted April 28 Posted April 28 Šta znam, te minimal sneakers su mi za business casual varijante pre svega, a sa ovolikom đončinom... malo gube smisao. Ali to sam samo ja, svako treba da nosi ono u čemu se dobro oseća. 2
Mel Posted April 28 Posted April 28 On 27. 4. 2024. at 17:32, Sara said: Sta kazete na ove Meni bash ok. 1
Boksi Posted November 6 Posted November 6 Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem.
slepa živana Posted November 6 Posted November 6 19 minutes ago, Boksi said: Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem. hilandarska 36 evo ga doduše meni je zalepio novi đon na cipelama na kojima se đon bukvalno pretvorio u keks ovo tvoje mi više liči na posao za tašnera... 1
Mel Posted November 6 Posted November 6 33 minutes ago, Boksi said: Treba mi dobar obućar da mi skine neke lance sa starih čizama i stavi na novije. Preporuka? Bilo koji deo grada. Zahvaljujem. A pusti coveka svojim putem... 1
napadaj Posted November 14 Posted November 14 Teško da sam ikada u životu obuo udobniju zimsku obuću. Hoka for life.
Recommended Posts