Lancia Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 4 hours ago, nezvanova said: evo nesto za darling, morganu, roksi... i mene mustang i hipi, stop! (za njih pouzdano znam da ne vole taj androgin, bakandzast fazon obuce, a i odece) ovde ima i ostatak njihove zenske obuce (sve su rucno radjene), skoro sve sem te obuce candy boja, meni super! http://www.inch2.com/products/womens-shoes/ Taman za elegantnu vesticu. Super su
nisam ja Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 ovo bih i ja nosio, dok ono pilotkinjinono ne bih. Nekako nije trenutak.
beyoncé Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 11 hours ago, Hippie said: malo boho, malo bajkovito https://faerysteps.com/collections/handmade-shoes-boots
nezvanova Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 12 hours ago, Hippie said: yea malo boho, malo bajkovito; https://www.pendragonshoes.com/ dadada... jes' ti volis i te bajkovite, hobitske cipeliske :-) bile smo se preklopile samo na cydwoq-u, s' tim sto se meni svidja njihova muskobanjastija obuca, dok ti preferiras onu sto je ipak malo zenstvenija :-)
morgana Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 (edited) divno, nezvanova! volim inch2 obucu, patim kad god objave fb post sa cipelama iz zimskih kolekcija darling, dobro se sjecas Edited December 28, 2017 by morgana
Hippie Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 3 hours ago, nezvanova said: dadada... jes' ti volis i te bajkovite, hobitske cipeliske :-) bile smo se preklopile samo na cydwoq-u, s' tim sto se meni svidja njihova muskobanjastija obuca, dok ti preferiras onu sto je ipak malo zenstvenija :-) daaaaa, kako se sechas pisala sam o cydwoq obuchi davno nekad.. ma volim ja sve od njih, ne samo zenstveniji stil
mustang Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 idem da usmrkam louboutin stiklu, pozlice mi od vaseg ukusa
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 riknule mi omiljene šljakerske patike/cipele za teren. prešle sve i svašta za 5 godina. kad sam ih uzeo posle par nedelja odem po još jedne, al ih nije bilo. salomone odmori u miru sad sam u potrazi za novim. scarpa su simpa, al kidaju sa cenom. ima nekih dolomite al su gej. idem u lov posle praznika
beta Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 On 28.12.2017. at 10:21 AM, roksi said: beta, ako si stigla u oz, mozda cekiraj i ovu prodavnicu zomp imaju odlicna snizenja (kvalitet ume da varira ali generalno, nisu losi) evo me na trajektu sa kangaroo island. hvala na preporuci za zomp. super su ali na žalost nemaju radnju u adelejdu.
Hippie Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 evo jos jedan dokaz kako starke u svakoj situaciji mogu biti cool
morgana Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 kakva predivnost, steta sto ih nema ovdje u aldu, ne smijem da narucim spicaste sa neta
Frank Pembleton Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Nadam se da "u prirodi" izgledaju lepše.Mada cenim da su "radne" pa neka lepota nije neophodna......shiit has hit the fan....
Recommended Posts