pcelica Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nova kopita neverovatno udobna za toliku stiklu, Mango, da ne poverujes...veri, veri najs ja ne volem cipeliske sa malo otvorenim prsticima, nekako na mojoj nozi to ne izgleda lepo. tebi superiska stoje :)
Malkmus Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 (edited) prethodnih nekoliko godina dobar izbor je imao đak (poznati mi oni u kolarčevoj i u pasažu kod milenijuma, ali ima prodavnica tog lanca i drugde), a obiđi i prodavnicu u balkanskoj. ne sećam se tačno imena (neko lično žensko ime je u pitanju), kad kreneš naniže od moskve, pa ispod iste jedno 50m, sa desne strane.svojevremeno je i urban shop držao neke ekscentrične modele. Edited May 7, 2008 by Malkmus
msmodesty Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 gajtani, itison, sandalesve se slazematilda, kako ti se svidja parket?
gospa buba Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 (edited) modeste, el morash na sabajle <_< Edited May 9, 2008 by thermal bug
Redridinghood Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gle Msmodesty sto je trendsetter - iz lokalnoga Joya :D
msmodesty Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Gle Msmodesty sto je trendsetter - iz lokalnoga Joya :D :)samo sto sam ih ja platila 10E manje ....cene u Srbiji su *beobrazne* <_< sestra mi stalno donese neki shopping magazin iz Beograda sa cenama i ja se svaki put shokiram koliko tajkuni shishaju narod
Allegra Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 to nesto zuto je ogavno.baletanke, here I come.crna modesti, kako ne izgines sve na ovim desetercima.
msmodesty Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 to nesto zuto je ogavno.baletanke, here I come.crna modesti, kako ne izgines sve na ovim desetercima.:Dnije bas da ja to nosim 24/24i nije da nije lepo - kompleksi male zene sa nogama patke - i onda su sa ovim platformama olaksali nama malim zenama zivot, jer platforme odseku bar 2-3cm pa se mnogo lakse hoda.i kera setam i trcim po rucak - ali ne svaki dandanas - baletanke :Dsutra na pijacu idem u patikama
Nicol Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 pravu vrijednost potpetice shvatiš tek kad ih ne možeš nosit. slažem neku svečanu kombinaciju i zbog razbucanog kolina su mi niske cipele prvi izbor. naravno, nijedne ne stoje ni približno dobro kao one zabranjene. <_<
Leia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 to nesto zuto je ogavno.poDpis. pozlilo bi mi da bilo sta ove boje stavim na sebe. pa jos lakovano
holden kolfild Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 prethodnih nekoliko godina dobar izbor je imao đak (poznati mi oni u kolarčevoj i u pasažu kod milenijuma, ali ima prodavnica tog lanca i drugde), a obiđi i prodavnicu u balkanskoj. ne sećam se tačno imena (neko lično žensko ime je u pitanju), kad kreneš naniže od moskve, pa ispod iste jedno 50m, sa desne strane.svojevremeno je i urban shop držao neke ekscentrične modele.nisam nasao te koje sam trazio, ali hvala u svakom slucaju.
Recommended Posts