Jump to content
IGNORED

Obuća

Hippie

Recommended Posts

Posted

iz priložene se slike ne vidi ni stražnji rub, kamo li platforma. inače, slidim elle-ine mudre beside, tražim birckenstock natikače za posao. recimo, ovima je heidi klum dala touch glamura :D 988033.jpg

Posted
videla danas pachule-ine ... ne svidja mi se uzivo... previsoka platforma :(potraga se nastavlja ..
cipele slicne pachulinim (bez platforme !) sam vidjela u office-u (u herceg novom, mada predpostavljam da je u beogradu isti asortiman), ali cini mi se da kvalitet nije vrhunski
Posted
iz priložene se slike ne vidi ni stražnji rub, kamo li platforma. inače, slidim elle-ine mudre beside, tražim birckenstock natikače za posao. recimo, ovima je heidi klum dala touch glamura :D 988033.jpg
za posao?pocela si da radis kao spasilac?:heart:
Posted

ovi je model više za proricanje sudbine.

Posted

je, zgodne su. jel imaju potpeticu ili su skroz ravne?

Posted

skroz su ravne, tek toliko da ne idem bas bosa ^_^

Posted

nova kopita :wub:DSC02650.jpgneverovatno udobna za toliku stiklu, Mango, da ne poverujes...DSC02651.jpg

Posted

bas su gotivne :)uzgred, ja muku mucim s kupovinom sandala, bas sam juce obisla sve izloge i dosla do zakljucka da one koje mi se svidjaju po pravilu imaju "presvucenu" stiklu (ne znam kako bolje da se izrazim - hocu da kazem oblozenu materijalom - to jest suprotno od ovih modesty sandala) - a iz dosadasnjeg iskustva takve obicno upokojim posle sedam dana (ustvari, fatalan je dolazak kuci jer ispred vrata zgrade imam onu resetku idealnu za zabadanje stikle)e sad, razmisljala sam o platformama, ali nesto imam osecaj da one lepo stoje na grisini nogicama, to jest da meni dodaju (suvisan) volumen, tako da su i one van razmatranja, kao i ravne, koje mi dokazano ruzno stoje. dodatna komplikacija - te sandale bi valjalo nositi i na poslu, a kod mene uveli neki glupavi dress code po kome nema otvorenih prstica... ufff... muke :(

Posted

presvucena stikla <_< sad sam se sjetila da treba da odnesem obucaru svoje cipele, sa minimalnom petom, ali presvucenom. sjebala sam ih u pet nosenja.

Posted (edited)
e sad, razmisljala sam o platformama, ali nesto imam osecaj da one lepo stoje na grisini nogicama, to jest da meni dodaju (suvisan) volumen
sta znam, meni platforme na grisinima deluju nekako glomazno, kao tegovi.ok, ne stoje ni bas preterano buckastima, al ti fakat nisi u toj kategoriji.edit. bas su fine ove modestine :) za mene previsoke, nazalost... Edited by Leia
Posted

posle 10 sati na nogama sandale su ostavile izuzetan utisak - nigde zuljeva, nista me ne boli a setala sam i kera :)a duuuugacke pantalone su izgledale super na visoku stiklustikla- imitacija drveta, upala sam u kishnu kanalizaciju i nista im nije bilo :)