kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Meni je loženje na gilje relativno nova stvar, ali, lepo me drma i skroz je zabavno, ako i nije jeftino.Tako, nisam čak ni tražio cipele, nego patike, no video sam ove i shvatio (ah, ta samospoznaja) da ih moram imati.istančan ukus bujodražeiste takve samo crne sam uspeo da s.ebem posle 3 minuta nošenja . napravio sam im skarfejs na nekom djavoljem ekseru(šrafu) koji se krio s donje strane kvačilane primeti se kad ih utopim imalinom, a i kad se vidi zabole me.iziskuju podložku. tj uložak
Papovac Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ja razmisljao da narucim preko neta ovaj bujodragov kickers. koliko su u prodavnici, cisto da uporedim cene.
Bujodrag Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 http://www.officeshoes.rs/model/kozne-duboke-cipele/kickers/5062Bio je neki popust za keš, kad sam kupovao.
Papovac Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 pa sa tog sajta sam i planirao da narucim, ali kapiram da za kes postoji popust
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ove cipele obecavaju, zna li ko gde autorka tijana milutinovic prodaje da ih vidim uzivo?
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 (edited) ovaj djon zanimljiv, steta sto nisu malo lepse (i dosta nize:).edit. zaboravite te, imam hit :D Edited August 12, 2013 by cmrlj
sailorman Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ove dole da nemaju krst bile bi prelepe. A ni gornje nisu loše.
Zverilla Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ove dole da nemaju krst bile bi prelepe. A ni gornje nisu loše.krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojke
duda Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 meni se dopadaju samo ove u ''savremena gejša'' stilu
slepa živana Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojketo... idealne za estradu
Аврам Гојић Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 (edited) cipele su jako zanimljive. mislim da se jedna od tacaka optuznice protiv vitezova reda templara odnosila i na to da su na djonove cizama urezivali krst, kako bi ga stalno gazili. ovo su ultimativne goth cipele. Edited August 13, 2013 by Marko M. Dabovic
sailorman Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Jel moguće povećati kožne cipele za pola broja? Mislim kod obućara. Jel radio to neko nekad?
Recommended Posts