Jump to content

Featured Replies

Meni je loženje na gilje relativno nova stvar, ali, lepo me drma i skroz je zabavno, ako i nije jeftino.Tako, nisam čak ni tražio cipele, nego patike, no video sam ove i shvatio (ah, ta samospoznaja) da ih moram imati.kickers.jpg
istančan ukus bujodražeiste takve samo crne sam uspeo da s.ebem posle 3 minuta nošenja :isuse:. napravio sam im skarfejs na nekom djavoljem ekseru(šrafu) koji se krio s donje strane kvačilane primeti se kad ih utopim imalinom, a i kad se vidi zabole me.iziskuju podložku. tj uložak

O, fini skarfejs im samo pridodaje personality.

ja razmisljao da narucim preko neta ovaj bujodragov kickers. koliko su u prodavnici, cisto da uporedim cene.

pa sa tog sajta sam i planirao da narucim, ali kapiram da za kes postoji popust

ove cipele obecavaju, zna li ko gde autorka tijana milutinovic prodaje da ih vidim uzivo?osaka_te_saka_misa_obradovic_elena_nikolaevna_ucha_hair_marko_nikolic_marina_krtinic_14urbanlook.JPG

ovaj djon zanimljiv, steta sto nisu malo lepse (i dosta nize:).alainqui.jpg?w=500edit. zaboravite te, imam hit :D

Grey-City-shoes-Rebel-(Black)-010604.jpg

Edited by cmrlj

:lolol:

Ove dole da nemaju krst bile bi prelepe. A ni gornje nisu loše.

sve su grozne

Ove dole da nemaju krst bile bi prelepe. A ni gornje nisu loše.
krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojke

meni se dopadaju samo ove u ''savremena gejša'' stilu

krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojke
to... idealne za estradu

cipele su jako zanimljive. mislim da se jedna od tacaka optuznice protiv vitezova reda templara odnosila i na to da su na djonove cizama urezivali krst, kako bi ga stalno gazili. ovo su ultimativne goth cipele.

Edited by Marko M. Dabovic

• 3 weeks later...

Jel moguće povećati kožne cipele za pola broja? Mislim kod obućara. Jel radio to neko nekad?