August 4, 201311 yr Meni je loženje na gilje relativno nova stvar, ali, lepo me drma i skroz je zabavno, ako i nije jeftino.Tako, nisam čak ni tražio cipele, nego patike, no video sam ove i shvatio (ah, ta samospoznaja) da ih moram imati.istančan ukus bujodražeiste takve samo crne sam uspeo da s.ebem posle 3 minuta nošenja . napravio sam im skarfejs na nekom djavoljem ekseru(šrafu) koji se krio s donje strane kvačilane primeti se kad ih utopim imalinom, a i kad se vidi zabole me.iziskuju podložku. tj uložak
August 4, 201311 yr ja razmisljao da narucim preko neta ovaj bujodragov kickers. koliko su u prodavnici, cisto da uporedim cene.
August 5, 201311 yr http://www.officeshoes.rs/model/kozne-duboke-cipele/kickers/5062Bio je neki popust za keš, kad sam kupovao.
August 12, 201311 yr ove cipele obecavaju, zna li ko gde autorka tijana milutinovic prodaje da ih vidim uzivo?
August 12, 201311 yr ovaj djon zanimljiv, steta sto nisu malo lepse (i dosta nize:).edit. zaboravite te, imam hit :D Edited August 12, 201311 yr by cmrlj
August 13, 201311 yr Ove dole da nemaju krst bile bi prelepe. A ni gornje nisu loše.krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojke
August 13, 201311 yr krst je neophodan zbog optimalnog prenosa sila iskoraka od pete ka prstima, kao i umanjenja udarnih sila na koleno prilikom poskakivanja u ritmu sumadijske dvojketo... idealne za estradu
August 13, 201311 yr cipele su jako zanimljive. mislim da se jedna od tacaka optuznice protiv vitezova reda templara odnosila i na to da su na djonove cizama urezivali krst, kako bi ga stalno gazili. ovo su ultimativne goth cipele. Edited August 13, 201311 yr by Marko M. Dabovic
August 30, 201311 yr Jel moguće povećati kožne cipele za pola broja? Mislim kod obućara. Jel radio to neko nekad?